joi, februarie 2, 2023

Ovidiu SLIMAC

Domnul Ovidiu SLIMAC (România) are peste 18 ani de experiență în achiziții. El este familiarizat cu legislația națională din România, cu Directivele europene privind achizițiile publice și cu procedurile Băncii Mondiale. Este diplomat inginer, specialist, expert în achiziții publice, acreditat la nivel național și internațional, formator (de formatori), manager de responsabilitate socială.
A fost lector la Seminarul de Management al Contractelor (de tip FIDIC) la disciplina „Pregătirea documentației, particularități și aspecte practice în domeniul achizițiilor publice”.
De asemenea, el a fost unul dintre vorbitorii cheie la evenimentul, în limba engleză  Western Balkan Circular and Climate Innovation Beacons,  „CE Beacons”, 2020 – cu titlul : ”The European Green Deal – Implications and impacts on public procurement”, desfășurat on-line pe 14 octombrie 2020.


În perioada 8 – 9 Decembrie 2020, a fost unul din lectorii cursului internațional on-line, susținut în limba engleză, organizat de către International Development Institute, Washington DC, USA, cu participare din 4 continente, 15 țări, cu temele : ”Procurement of Non-Consulting Services” și Procurement of Consulting Services”.
Domnul Slimac este contributor la World Bank – Doing Business, edițiile 2019 și 2020, la mai multe bloguri internaționale și reviste de specialitate inclusiv din România, Revista de Achiziții Publce și este un profesionist, o autoritate în materie de achiziții publice.


espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,716FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro