sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleThe Right Business Choice: Oana Ciobanu & Daniela Necefor - provocarile leadeship-ului...

The Right Business Choice: Oana Ciobanu & Daniela Necefor – provocarile leadeship-ului în gestionarea echipelor remote

Alături de Aura Icodin și Cezar Iulian Armașu în emisiunea The Right Business Choice, au fost Oana Ciobanu, Director & Partener ELEVATHOR, Daniela Necefor, Managing Partner & fondator TBS. Tema emisiunii a fost despre provocarile leadeship-ului în gestionarea echipelor remote.

Oana Ciobanu are o experiență de peste 20 de ani în zona resurselor umane, în managementul organizațional și consultanță, iar aria resurselor umane a acoperit-o de-a lungul timpului prin toate procesele de resurse umane, de la recrutare și selecție de personal, partea de onboarding, dezvoltarea de competențe și engagement.

Daniela Necefor este la bază inginer și finanțist, dar ajungând ca CFO într-o companie de Executive Search, la un moment dat a fost nevoită să aleagă intre a rămâne CFO sau sa devină antreprenor.  Astfel în 2000 a ales calea antreprenoriatului și a deschis Total Business Solutions România. În acești 22 de ani de activiate, Daniela Necefor a executat servicii de executive search, teste psihologice, iar clienții cărora se adresează sunt multinaționale, corporații sau firme antreprenoriale, mai nou lansând în piață și diagnoză organizaționale și e-learning cu ajutorul partenerilor.

espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,708FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro