miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleThe Right Business Choice: Oana Ciobanu & Daniela Necefor - provocarile leadeship-ului...

The Right Business Choice: Oana Ciobanu & Daniela Necefor – provocarile leadeship-ului în gestionarea echipelor remote

Alături de Aura Icodin și Cezar Iulian Armașu în emisiunea The Right Business Choice, au fost Oana Ciobanu, Director & Partener ELEVATHOR, Daniela Necefor, Managing Partner & fondator TBS. Tema emisiunii a fost despre provocarile leadeship-ului în gestionarea echipelor remote.

Oana Ciobanu are o experiență de peste 20 de ani în zona resurselor umane, în managementul organizațional și consultanță, iar aria resurselor umane a acoperit-o de-a lungul timpului prin toate procesele de resurse umane, de la recrutare și selecție de personal, partea de onboarding, dezvoltarea de competențe și engagement.

Daniela Necefor este la bază inginer și finanțist, dar ajungând ca CFO într-o companie de Executive Search, la un moment dat a fost nevoită să aleagă intre a rămâne CFO sau sa devină antreprenor.  Astfel în 2000 a ales calea antreprenoriatului și a deschis Total Business Solutions România. În acești 22 de ani de activiate, Daniela Necefor a executat servicii de executive search, teste psihologice, iar clienții cărora se adresează sunt multinaționale, corporații sau firme antreprenoriale, mai nou lansând în piață și diagnoză organizaționale și e-learning cu ajutorul partenerilor.

🎥 Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții; Gerard Koolen...

📌 un eveniment marca „The Right Business Choice” în seria 360 profesional business breakfast events 🗓 12 iulie 2023 🎤 Speaker: Gerard Koolen – Group Managing...

🎥 Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții; Luiza Müller...

📌 un eveniment marca „The Right Business Choice” în seria 360 profesional business breakfast events 🗓 12 iulie 2023 🎤 Speaker: Luiza Müller – Director HR...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente