miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleSi eu sunt antreprenoare: Mirela Cristina Moraru – “instinctul te poate ajuta...

Si eu sunt antreprenoare: Mirela Cristina Moraru – “instinctul te poate ajuta în business foarte mult”

Invitata emisiunii Si eu sunt antreprenoare de săptămâna aceasta a fost Mirela Cristina Moraru, fondatoare Ramido Staff și Bionike Romania.

Mirela Cristina Moraru este medic cu rezidențiat în medicina de urgență, are un MBA în antreprenoriat, este antreprenor din octombrie 2009, așadar are 13 ani de experiență în antreprenoriat.

Mirela este CEO pentru două companii, prima înființată în 2008 – RAMIDO STAFF care se ocupă cu distribuția de dispozitive medicale speciale și ulterior a intrat în zona de beauty cu Bionike România, care este numărul unu în farmaciile din Italia pe dermato-cosmetice și make-up non-alergic. Pe lângă toate astea, a înființat și o platformă online unde se distribuie și se vând aceste produse de la Bionike România.

Mirela spune despre sine că este o fire activă, optimistă, energică și plină de idei.

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente