joi, martie 23, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaS-a lansat pachetul Elite GameChanger

S-a lansat pachetul Elite GameChanger

Ultimii doi an au fost provocatori pentru mediul antreprenorial, dar si pentru agențiile de comunicare și marketing care s-au trezit peste noapte fără bugete.

Pandemia ne-a făcut să realizăm ce contează cu adevărat și cum putem să ne adaptăm situației pentru a supraviețui.

Când totul a fost închis, mediul online a rămas accesibil tututor antreprenorilor să-și facă vizibilă afacerea. Unii dintre ei au înțeles repede și au început să comunice cu oamenii altfel decât erau obișnuiți până acum. Alții nu au reușit să se adapteze și au traversat cu greu această perioadă.

Profesionalism, pasiune și perspeverență – 

3 valori fundamentale pe care le aplicăm în antreprenoriat, comunicare și în relația cu clienții noștri. Avem peste 14 ani de experiență în dezvoltare de afaceri, strategie de comunicare online și offline, expertiză în multiple industrii.

Cine suntem noi?

Bianca Tudor – Owner & Founder ELITE Business Women și al ELITE Business Women Investment Fund, Voluntar INACO – Inițiativa pentru competitivitate, membru al Consiliului consultativ – Women in Business in the Danube Region (Europe) și câștigător 1000 de povești de succes – Concurs Global Exchange 2016 și, de asemenea, Senator World Business Angels Investment Forum.

Simona Fenichiu – Digital Marketing Strategist și are o experiență de 6 ani în comunicare, marketing și branding, iar ultimii 3 ani și-a dedicat tot timpul lumii digitale. Are experiență în multiple contexte de business, lucrând atât în corporate, cât și cu antreprenori, start-up-uri și ONG-uri.

Andreia Grigore – licențiată în Administrarea Afacerilor la Universitatea din București și are un master în Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor. Andreia are o experiență de 3 ani în social media marketing, colaborând cu mai multe firme din zona HORECA, din domeniul îngrijirii animalelor și din domeniul medical.

Am creat un pachet special pentru antreprenorii care vor să-și ducă afacerea la următorul nivel prin strategiile dezvoltare de business focusate pe poziționare în piață prin comunicare de brand online & offline.

Credem că orice afacere trebuie să privească mediul online ca un marketplace dinamic – canal de vânzare care aduce leaduri, clienți și dezvoltare de business.

Pachetul Elite GameChanger conține:
Analiza de Business
Audit canale comunicare online
Strategia de poziționare în Piață (USP)
Strategia de comunicare online & offline
Plan de acțiune trimestrial
Calendar de comunicare online & offline
Raportare lunară
Audit trimestrial pe business

Vrei să-ți crești businessul într-un mod structurat, axat pe viziunea pe termen lung?

În perioada 26 mai – 9 iunie te invităm să te înscrii la pre-lansarea pachetului de dezvoltare de business – Elite GameChanger și primești un loc la workshopul Upgrade Your Social Media – Cum să ai o prezență remarcabilă în online.

Cum poți face acest lucru?

Programeză-te la o întâlnire de discovery de 15 min în care vom identifica situația actuală a afacerii tale și vom descoperi împreună cum te putem sprijini in dezvoltarea businessului tău.

Scrie-ne la contact@elitecommunication.eu și stabilim împreună ora și data.

 

CCIB, partener la Salonul Nautic Internațional București

În perioada 30 martie – 2 aprilie, la Hala Laminor din Capitală (Bd. Basarabia nr. 256), va avea loc cea de a XIII-a ediție...

Expoziția 1907. NOI VREM PĂMÂNT 28 martie – 14 mai 2023,...

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă marți, 28 martie 2023, de la ora 18.00, la Sala Tancred Bănățeanu, la vernisajul expoziției 1907. Noi...

Crește interesul pentru investițiile în arta contemporană

Superstarul internațional Ragnar Kjartansson, desemnat de The Guardian drept autor al lucrării de artă a secolului XXI: „Nici Islanda, nici România nu fac...

”Ești mai frumoasă decât crezi!” – o campanie despre puterea frumuseții

În luna martie, PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România a oferit la inițiativa GRAL Medical și Oncofort, pacientelor oncologice un mic...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img