joi, noiembrie 30, 2023
AcasăFără categorieSUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL ZI ȘI NOAPTE ÎN UAE.
SUNWAVES FESTIVAL, FONDAT ÎN 2007.

Brandul românesc SUNWAVES depășește granițele țării pentru a doua oară luna viitoare. Festivalul de muzică electronică ce a luat naștere în 2007 în Mamaia, organizează prima ediție în Emiratele Arabe Unite între 2 și 5 Martie 2023.

SUNWAVES s-a remarcat cu programul non-stop, concept exportat și în Emiratul Ras Al-Khaimah, în premieră.
Este primul festival de muzică desfășurat în UAE cu aprobare specială pentru a se desfășura în modul autentic ce îl caracterizează.

În Romania, SUNWAVES este cunoscut pentru numărul record de turiști străini ce vin în țară special pentru a participa la festival, ajungând la cea de-a 30-a ediție. Festivalul SUNWAVES a organizat prima ediție internațională în anul 2021, în Zanzibar – Tanzania, fiind un adevărat succes și o premieră de asemenea pentru insula Africană.

Cu un stil specific și artiști importanți internaționali și români, SUNWAVES promite turiștilor din Emiratele Arabe o experiență unică într-o locație din deșert, situată la o oră de mers cu mașina din Dubai. Turiștii pot găsi pe site-ul SUNWAVES oferte în ceea ce privește cazarea cu biletele de festival incluse, cu prețuri pornind de la 740 euro pentru două persoane și 4 zile de distracție.

Pentru cei care nu au apucat să cumpere cadou de Valentine’s day sau de Dragobete persoanei dragi, SUNWAVES oferă un cod de reducere de 50% pentru îndrăgostiți, la orice tip de bilete.

Acesta se aplică la finalizarea tranzacției pe site-ul https://www.livetickets.ro/bilete/sunwaves-festival-sw-dunes-ras-al-khaimah-uae

SUNWAVES este primul festival românesc ce exportă un concept unic în afara țării, iar publicul se poate bucura de aceeași atmosferă precum în România, într-o oaxă exotică.

Artiști precum Loco Dice, Seth Troxler, Dubfire, Praslea, Dan Andrei sau Rhadoo vor mixa între 2-5 Martie în UAE.


IULIAN IGNAT – DADESTAR CHAVESTE. POVESTE LĂUTĂREASCĂ

Muzeul Național al Țăranului Român vă invită joi, 7 decembrie 2023, ora 18.00, Sala Media, la vernisajul expoziției de fotografie și la lansarea cărții...

Gala Premiilor Revistei CARIERE 2023 „OAMENI CARE NE INSPIRĂ”

Revista CARIERE organizează în data de 11 decembrie, la București – Biavati Events, o nouă ediție a galei sale anuale, în care se premiază...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente