vineri, martie 24, 2023

Centrul de Marketing

Suntem o echipă de specialiști în marketing care sprijină persoanele interesate să învețe și să aplice tehnici de marketing în vederea promovării afacerii și dezvoltării personale.

Centrul de Marketing este constituit ca organism de cercetare în domeniul marketingului, ce si-a asumat misiunea „să promoveze marketingul, alături de reprezentanţi ai mediului economic, social şi de afaceri, pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei şi societăţii.”

Obiectivele organizatiei:
– să asigure educarea formarea şi perfecţionarea specialiştilor, managerilor şi cercetătorilor în domeniul marketingului prin traininguri şi conferinţe adaptate dinamic la cerinţele angajatorilor;
– să realizeze proiecte de cercetare ştiinţifică ale căror rezultate să contribuie la dezvoltarea marketingului şi să servească economiei şi societăţii;
– să iniţieze relaţii de parteneriat cu entităţi din mediul economic, social şi de afaceri vizând cooperarea pentru dezvoltarea unor programe de studii, facilitarea inserţiei absolvenţilor pe piaţa muncii, furnizarea de cunoştinţe şi know-how.

Echipa:
Alexandru-Mircea Nedelea, Conf.univ.dr.;
Gabriela Cioban, Lector univ.dr.;
Iulian Condratov, Lector univ.dr.;
Costel Cioban, Asistent univ.dr.

Activitatea si oferta.

Iată ce îți oferim:

1.CĂRȚI DIN DOMENIUL MARKETINGULUI incluzând tehnici, studii de caz și ghiduri practice pentru a aplica marketingul în afaceri și în viață. Oferta o găsiți aici: www.centruldemarketing.ro

 2.PROMOVARE ONLINE: webdesign, SEO, Social Media Marketing
Sunteți interesat ca oferta dvs. să fie cunoscută de peste 50 000 de persoane?
Firma, produsele și serviciile dvs. vor fi promovate eficient în comunități online active (de exemplu Clubul de Marketing, Marketing și vânzări, Marketing și dezvoltare personală, Atelierele ONLINE: Business și Marketing, Club Voiaj Suceava, Turism Suceava, Scoala de Business, Cursuri Marketing, Training Marketing și altele).
Anunțul dvs va avea acoperire națională ajungând la un număr foarte mare de persoane, agenți economici și reprezentanți ai agenților economici.
Vizibilitatea anunțului dvs. va fi foarte mare din acest punct de vedere.

3.SERVICII MEDIA

Vrei ca povestea de succes a brandului tău să fie cunoscută de foarte mulți consumatori, devenind virală pe rețelele de socializare?
Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul creării de conținut video, ne concentrăm eforturile asupra dezvoltării unor produse multimedia autentice de înaltă calitate. De la idee, scenariu și până la etapele de post-producție și promovare pe rețele sociale – asigurăm un ciclu complet de viață pentru produsele video create de noi. De la spoturi social media cu impact sporit și până la documentare de lung metraj – alegem ce mai bună formă de storytelling. Suntem pasionați de oameni și vrem să povestim istoriile de viață ale eroilor noștri. Credem că acesta este cel mai onest și autentic mod de a promova o afacere.
Oamenii sunt interesați de povești de succes.

4. Promovarea firmei dvs. ca partener în cadrul workshopurilor online: MARKETING ȘI VÂNZĂRI. Dvs. sau un reprezentant al firmei dvs. poate intra în direct online cu participanții la acest eveniment la care participă persoane interesate marketing și vânzări.

5.Promovarea firmei dvs. ca partener în cadrul evenimentului online SUCEVENII AU TALENT – realizat în parteneriat cu PRO TV.

6. Promovarea ofertei dvs. în pagina publicitară din cărțile, cursurile și manualele de Marketing. Este vorba de coperta acestora care asigură mesajului dvs o vizibilitate și un impact sporit.

 1. Vrei să-ți cunoști mai bine piața pe care activezi? Vă oferim cercetări de marketing, studii de piață.
 2. Training + cursuri online de MARKETING: Tehnici promoționale, Marketing online, Persuasiune și manipulare, Marketing personal, Public speaking și comunicare eficientă, Marketing și vânzări, Marketing în turism, Social Media Marketing.
 3. Consultanță în Marketing. O discuție inițială de maxim 10 minute este gratuită și nu implică absolut nimic. Ne cunoaștem și vedem dacă suntem ”compatibili” și mai ales dacă simțim că te-am putea ajuta. Dacă totul este ok, mergem mai departe și programăm o discuție.
 4. Conectarea dvs. la cursurile online de Marketing, Tehnici promoționale, Marketing public, Politici de marketing în afaceri și stabilirea unei colaborări cu studenții.

Conf.univ.dr.Alexandru-Mircea Nedelea
Univ. Ștefan cel Mare din Suceava
Centrul de Marketing
www.centruldemarketing.ro
Tel. 0740019277


Clienți mai mulți?
Vânzări mai multe?

Contacteaza Centrul de Marketing, completand formularul:
  DANU

  Dezvoltă afaceri inteligente cu finanțări europene

  BCR în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani organizează conferința - Dezvoltă afaceri inteligente cu finanțări europene, ce va avea loc miercuri, 5...

  CCIB, partener la Salonul Nautic Internațional București

  În perioada 30 martie – 2 aprilie, la Hala Laminor din Capitală (Bd. Basarabia nr. 256), va avea loc cea de a XIII-a ediție...

  Expoziția 1907. NOI VREM PĂMÂNT 28 martie – 14 mai 2023,...

  Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă marți, 28 martie 2023, de la ora 18.00, la Sala Tancred Bănățeanu, la vernisajul expoziției 1907. Noi...

  Crește interesul pentru investițiile în arta contemporană

  Superstarul internațional Ragnar Kjartansson, desemnat de The Guardian drept autor al lucrării de artă a secolului XXI: „Nici Islanda, nici România nu fac...
  espressocafe.ro
  nemira.ro
  spot_img

  video

  spot_img
  7,750FaniÎmi place
  222AbonațiAbonați-vă

  Abonează-te la newsletter

  spot_img
  spot_img

  evenimente

  spot_img

  asociarii, patronate

  spot_img