luni, octombrie 2, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleAmundi Partener de incredere si lider european in administrarea activelor financiare

Amundi Partener de incredere si lider european in administrarea activelor financiare

Administrator global de active financiare cu sediul central in Paris, Amundi face parte din grupul francez Credit Agricole, un grup bancar cu o istorie de peste 125 ani. Listat pe bursa din Paris incepand cu luna noiembrie 2015, Amundi are o capitalizare de 13 miliarde Euro*.

1 in Europa si in top 10 la nivel global
Administreaza peste 1.650 miliarde Euro in active financiare
Prezenta in 37 de tari la nivel global
Peste 100 milioane de clienti

A fi un partener de incredere inseamna a fi atent la nevoile clientilor.

Increderea nu poate fi oferita ca atare, ci trebuie castigata zi de zi prin furnizarea de rezultate concrete. Acesta este principiul pe care l-am urmat inca din anul 2010 si care ne-a condus in dezvoltarea de solutii investitionale si de economisire care raspund asteptarilor clientilor nostri. Oferim tuturor clientilor nostri, fie ei clienti de retail, institutionali sau corporatisti, o gama completa de solutii investitionale prin intermediul celor 6 centre de investitii care activeaza pe toate pietele financiare la nivelul intregului glob.

A fi un partener de incredere inseamna a fi un partener pe termen lung.

Impreuna cu cei 4.500 de angajati amplasati in 37 de tari, consideram ca relatia noastra cu clientii trebuie sa se bazeze pe incredere. Venim in sprijinul clientilor nostri in fiecare zi, pentru a construi o relatie durabila bazata pe profesionalism, performanta pe termen lung si angajament cu privire la responsabilitatea sociala. Serviciile noastre au la baza capabilitatile noastre de cercetare, standarde inalte de calitate, precum si performanta dovedita in administrarea activelor. 

Amundi in Romania

Prin intermediul parteneriatului cu UniCredit Bank, grupul Amundi ofera clientilor din Romania o gama variata de produse investitionale de inalta calitate care faciliteaza accesul acestora pe pietele locale si globale de capital. 

* date la 31 decembrie 2020


Vrei sa afli despre fonduri mutuale ori piata de capital?
Completeaza formularul!


  DANU


  promovare online:

  Ministerul Finantelor continua emisiunile de titluri de stat Fidelis pentru populatie...

  Oferta publica initiala primara (IPO) cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange Titlurile de stat...

  🟥Bursa de Valori București deschide ședința de vineri majoritar pe roșu

  La o oră de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București, majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai mare depreciere de...
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  video

  spot_img
  7,827FaniÎmi place
  222AbonațiAbonați-vă

  Abonează-te la newsletter

  spot_img

  evenimente