sâmbătă, iunie 15, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Ce se întâmplă în Turcia: lira turcească a devenit mai volatilă decât bitcoinul

Lira turceasă a devenit mai volatilă decât bitcoinul, în contextul în care volatilitatea istorică pe ultimele 90 de zile a monedei naţionale a Turciei a atins un nivel anualizat de 65%, acesta fiind un indicator care arată cât de mult a fluctuat preţul faţă de medie, raportat la dolarul american, conform datelor TradingView, citate de CoinDesk.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
(P) Paul Barnett, Preşedinte Ursus Breweries: „Diferenţele accelerează inovaţia şi stimulează creativitatea, facilitează apariţia ideilor noi şi ne ajută să atragem talente cu profiluri unice şi experienţe profesionale complementare.”

Ursus Breweries, cel mai mare producător local de bere, are o strategie clară de sustenabilitate, cu obiective până în 2030, care subliniază, printre altele, deschiderea şi diversitatea echipelor, dezvoltarea unei culturi incluzive şi creşterea reprezentării femeilor în rolurile manageriale şi de conducere.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Berlinul a pus gând rău companiei Google și va ancheta cum procesează datele personale

Google întâmpină noi presiuni antitrust în Europa, prin autoritățile de reglementare din Germania care urmăresc să verifice în detaliu practicile de folosire a datelor de către gigantul tehnologic american.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
O fabrică dispare definitiv din România! A fost o adevărată comoară a țării

Fabrica unde îți desfășoară activitatea cel mai mare producător de abrazive profesionale din România va dispărea de pe hartă, iar în locul ei va lua naștere un proiect imobiliar.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Agentia Optimized iti construieste o strategie online reala

A fi prezent in mediul online nu este suficient pentru a fi vizibil. O strategie de promovare bine pusa la punct iti sporeste sansele de reusita, indiferent de domeniul de activitate. Specialistii de la Optimized, cu experienta in realizarea de campanii in mediul virtual…
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Ospătarii bolnavi de COVID din Silicon Valley au fost înlocuiţi cu roboţi

Ospătarii bolnavi de COVID din Silicon Valley au fost înlocuiţi cu roboţi. Nu se îmbolnăvesc, nu cer concediu, nu fac grevă, nu vor creşteri salariale sau pensii. Practic, sunt angajaţii ideali, motiv pentru care sunt deja iubiţi de patroni.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Escrocherii cu criptomonede în 2021

Activităţile ilegale cu criptomonede au atins în 2021 un nivel record, în funcţie de valoare, adresele ilicite primind 14 miliarde de dolari în monede digitale, în creştere cu 79% faţă de 7,8 miliarde de dolari în 2020, potrivit unei firme de analiză blockchain citate de Reuters și News.ro.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Alături de Eliza Yokina, Mircea Cărtărescu și Ștefan Câlția sau Maria...

Peste 40.000 de persoane au urmărit podcastul Cronicari Digitali în al nouălea sezon, aproape jumătate preferând varianta video, disponibilă din 2024 pe Youtube; ...

„Taste of Summer” Networking Event – 14 iunie 2024

Suntem încântați să vă invităm la evenimentul „Taste of Summer Networking Event”, organizat de Business Voice. Data evenimentului: 14 iunie Ora: 17:300 -21:00 Locație: SII România –  str. Nutu Ion,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,930FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro