vineri, martie 1, 2024

NOTĂ DE PRESĂ

  NOTĂ DE PRESĂ CNIPMMR SALUTĂ NUMIREA DOMNULUI VAZIL HUDÁK CA ȘI SME ENVOY­­

Ieri, 5 mai, Comisia Europeana a actualizat strategia industrială a UE pentru a se asigura că ambiția sa industrială ține seama pe deplin de noile circumstanțe care au urmat crizei COVID-19 și contribuie la transformarea într-o economie mai durabilă, digitală, rezistentă și competitivă la nivel global.

Întrucât dimensiunea IMM-urilor se află la baza strategiei industriale actualizate a UE, cu sprijin financiar și măsuri adaptate pentru a permite IMM-urilor și întreprinderilor noi să adopte tranzițiile duble, Comisia Europeană intenționează să îl numească pe domnul Vazil Hudák în funcția de SME Envoy.

În plus, în cadrul acesteia, CE propune noi măsuri pentru consolidarea rezistenței pieței unice, abordează necesitatea de a înțelege mai bine dependențele în domeniile strategice cheie și prezintă o cutie de instrumente pentru a le aborda. Strategia actualizată răspunde, de asemenea, apelurilor de identificare și monitorizare a principalilor indicatori ai competitivității economiei UE în ansamblu: integrarea pieței unice, creșterea productivității, competitivitatea internațională, investițiile publice și private și investițiile în cercetare și dezvoltare.

“Suntem convinși că experiența vastă atât în sectorul privat cât și public precum și poziția de ministru al economiei a domnului Vazil Hudák va aduce o nouă viziune în ceea ce privește deschiderea de canale de comunicare între Comisia Europeană, IMM-uri și organizațiile reprezentative ale acestora și va favoriza promovarea intereselor IMM-urilor în întreaga Comisie și asigurarea faptului că „principiul mai întâi la scară mică” este aplicat în mod eficient în noua strategie Europa 2020”, Florin Jianu, președinte CNIPMMR.


SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat vineri, 16 septembrie a.c., spre consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de minimis prevăzută...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro