vineri, iunie 21, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleBogdan Almași, Ronin: „Noi suntem conștienți că inovația nu este o exclusivitate...

Bogdan Almași, Ronin: „Noi suntem conștienți că inovația nu este o exclusivitate a business-urilor de tehnologie. Poți să inovezi foarte frumos operând o brutărie și rescriind rețeta de pâine”

Invitații celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român au fost Felix Crișan și Bogdan Almași, co-fondatori Ronin, unul dintre cele mai hot startup-uri ale momentului, practic o platformă de investiții în startup-uri și companii care au nevoie de finanțare pentru scalare și care permite oricui să devină investitor printr-un tichet cu valoare minimă de 100 euro. De la backgroundul lor în antreprenoriat, trecând prin felul în care este implicată tehnologia blockchain în platforma Ronin și ajungând până la cele două proiecte listate deja în vederea capitalizării, Sotflead și Stock Binder, Felix și Bogdan ne-au oferit detalii inedite despre ceea ce este, fără doar și poate, cel mai interesant startup al sfârșitului de an.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

„Finanțarea Societăților Comerciale” – business breakfast event

Revista Patronatului Român  împreună cu Aura Icodin, fondator A_BEST, organizează o serie de evenimente dedicate dezvoltării afacerilor românești, în seria „The Right Business Choice”,...

Investitorii români sunt în mare parte tineri și investesc pe termen...

Când se gândesc la investitori, mulți își imaginează o persoană care stă în fața mai multor ecrane de calculator, se uită la grafice în...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,928FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro