marți, noiembrie 28, 2023
AcasăREVISTA ONLINEAnunturi„Finanțarea Societăților Comerciale” - business breakfast event

„Finanțarea Societăților Comerciale” – business breakfast event

Revista Patronatului Român  împreună cu Aura Icodin, fondator A_BEST, organizează o serie de evenimente dedicate dezvoltării afacerilor românești, în seria „The Right Business Choice”, de tipul professional business 360 breakfast events.

În data de 19 mai, ora 9:30 – 11:30, organizăm la Suter Palace, București, Aleea Suter 23-25, evenimentul cu titlul „Finanțarea Societăților Comerciale”, la care vă invităm să participați.

Mai multe evenimente organizate de Revista Patronatului Român:
https://revistapatronatuluiroman.ro/tag/evenimente-revista-patronatului-roman/
Pagina oficială a Conferinței „Finanțarea Societăților Comerciale” organizată la Grand Hotel Continental, București, 21 octombrie 2022:
https://revistapatronatuluiroman.ro/conferinta-finantarea-societatilor-comerciale/
Playlist seria de emisiuni video „The Right Business Choice”:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1ftsk4fRswNV9XbE6b4Q96UY
Playlist video evenimente Revista Patronatului Român:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fsrs1x-AaalhWF5ZCYfHKMt

Bilete magazin online – link: https://cezariulian.ro/magazin/finantarea-societatilor-comerciale-professional-business-360-breakfast-events-19-mai-2023/


Eveniment partener:
Despre „România ești TU”
Este o oportunitate de a arăta întregii ţări cine esti, cum esti şi cât de mult oferi celorlalţi! O posibilitate de a promova valoarea românilor şi performanţele acestora!
CINE SUNT EROII NOSTRI?
Aceia care se detaşează de noi, ceilalţi, şi generează emoţii puternice în spaţiul public, datorită unor fapte extraordinare. Eroii nu se nasc, ci devin, prin ceea ce fac. Tânăra care a făcut să vibreze o ţară întreagă atunci când a coborât pe cordelină să salveze un copilaş este un erou autentic. Căutăm exemple de oameni care nu cred doar în schimbarea în bine, ci o și reprezintă și își dedică fiecare zi unor activități importante pentru cei din jur. Ei activează în domenii diferite, de la social și umanitar, până la cel medical și educație.
DESPRE GALA „ROMÂNIA EȘTI TU” – EDITIA NR.2 – 27 MARTIE 2024 – PALATUL PARLAMENTULUI
România reprezintă locul pe care noi toți îl denumim „acasă”, este locul unde oameni frumoși, de peste tot, clădesc totul cărămidă cu cărămidă pentru ca proiectul nostru de țară să prindă viață.
Proiectul „România Ești TU” constă în realizarea unei GALE – eveniment în care ne dorim să îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni – români de „zece”.
Având experiența necesară, inițiatorii proiectului și-au propus să realizeze un produs de anvergură prin care să premieze și să prezinte în detaliu oamenii valoroși din România, business-uri de excepție, locații și locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale.
Îi aducem la aceeași masă pe toți cei ce au clădit o țară, îi aducem în același loc pe cei ce și-au pus amprenta pentru ca România să devină pe zi ce trece țara cu care ne putem mândri..Un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova branduri autohtone reprezentate atât de companii, cât și de personaje ce au făcut posibilă propagarea numelui României.
Nu există loc mai frumos, precum țara în care ne aflăm, dar nici oameni mai primitori, mai darnici și mai muncitori decât noi. Clădim de la zero totul și demonstrăm că se poate.

***

Dintre participanții la „Finanțarea Societăților Comerciale”, organizatorii vor propune trei candidați în etapa de preselecție la „România ești TU”.


Pentru participanții la eveniment organizăm activități specifice:
– Experience sharing meeting;
– Business networking;

Speakerii vor prezenta teme care vor fi în atenția atât a participanților la eveniment, cât și în atenția audienței online a Revistei Patronatului Român.

O prezentare personală / profesională atât a speakerilor, cât și a participanților în audiență la eveniment va fi disponibilă tuturor, inclusiv prin prezentarea pe ecranul / afișajul din locația desfășurării evenimentului.


La acest eveniment, susținut de partenerii: British Romanian Chamber of Commerce, Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce, HELLENIC – ROMANIAN Bilateral Chamber of Commerce, Consiliul Patronatelor, NAI România, Aquatica Experience și de partenerii media Revista Cariere, Normedia și Club Antreprenor, au confirmat prezența:
– Domnul Mihai Precup, Secretar de Stat Ministerul Finanțelor;
– Doamna Andreea Anamaria Naggar, Secretar de Stat Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene;
– Doamna Camelia Luciana TAINĂ, director general al Directiei Generale Antreprenoriat si Programe de Finantare din cadrul Ministerului Antreprenoriatului si Turismului;
– Doamna Daniela Marișcu – antreprenor și investitor, Co-fondator Aquatica Experience, a făcut parte din juriul investitorilor din emisiunea Pro TV „Empire of Lions” (aka Shark Tank/Dragons Den)
și așteptăm confirmare de la Bursa de Valori București.


Business Breakfast & Networking Event

un eveniment organizat de Consiliul Patronatelor ESG din România și Institutul Bancar Român. Parteneri: Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova BEROCC,...

ARIR marchează 5 ani de activitate și lansează o colecție de...

Asociația Română pentru Relația cu Investitorii - ARIR - lansează prima colecție de NFT-uri (Non-Fungible Tokens) din piața de capital din România împreună cu...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente