miercuri, martie 22, 2023

Vali Ciocioi

Sunt Trainer, Speaker și Coach de dezvoltare personală.
Lucrez de peste 23 de ani cu oameni și pentru oameni.

De profesie farmacist, am avut norocul să încep primul meu job în 1998 într-o companie Farma internațională. Datorită exercițiilor de feedback și introspecție pe care le-am folosit, am înțeles ce competențe am și ce aspecte am de îmbunătățit astfel încât în câțiva ani am avansat rapid în câteva roluri manageriale.

Mi-am dezvoltat punctele forte în timp ce depășeam punctele slabe.

Am înțeles destul de repede că Leadership-ul este întotdeauna despre oameni iar „ unu este un număr prea mic pentru a realiza ceva măreț”.

Pentru mine construirea încrederii stă la baza dezvoltării oamenilor cu care lucrez.

În cei 15 ani ca Director de Vânzări am format și coordonat echipe care au realizat venituri de milioane euro anual. Am fost implicată în proiecte de rebranding și am lucrat în echipe cross-funcționale.

În proiectele de diagnoză și managementul performanței am descoperit că la fel ca în dicționar, succesul vine după muncă.

Din 2007 mă preocupă domeniul dezvoltării personale.
„Dezvoltarea personală este singura garanție a unui viitor mai bun.” – John Maxwell

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am învățat în anii mei de corporatistă, însă implinirea mea a venit în ultimii ani când am înțeles că totul se rezumă la scopul pe care îl am în viață. Acela de a ajuta oamenii să iasă din zona de confort, să se dezvolte, să își valorifice competențele și să își atingă potențialul dorit.


 

În cei peste 5 ani de experiență de Trainer/Coach am dezvoltat și facilitat în jur de 200 sesiuni de training “in house” sau online pe teme diverse: vânzări, analiză comportamentală, comunicare eficientă, negociere, formarea echipei, leadership, managementul timpului, managementul conflictului, dezvoltare și branding personal. Am peste 2000 de sesiuni de coaching.

Capacitatea de a evalua o situație, de a recunoaște problema și de a stabili un plan de acțiune viabil, comunicarea clară și concisă, atenția pe nevoile participanților în programele mele și structurarea materialului în funcție de acestea, mă ajută să ofer oamenilor sentimentul de siguranță și încredere. Este o învățare experențială care se bazează foarte mult pe discuții deschise cu activități specifice și exemple relevante pentru fiecare situație.

Sunt conștientă că nu îi pot învăța pe oameni ceea ce eu nu știu și caut să îmi dezvolt continuu noi competențe.

Așa am obținut Certificare Internațională ca Trainer, Speaker și Coach la evenimentul International Maxwell Certification – Orlando 2019.

Și pentru a înțelege mai bine tipologia umană aveam nevoie de un instrument validat care a venit în urma Certificării Internaționale ca Trainer și Consultant în Analiză Comportamentală DISC. Cred în puterea inovației și a creativității.

Misiunea mea ca Trainer si Coach este să creez mediul pentru oamenii și organizațiile care vor să se dezvolte și să îi însoțesc pe drumul evoluției.

Puteți afla mai multe informații despre mine din contul de LinkedIn
Vă învit în grupul meu de Facebook:
https://bit.ly/ReteteDeDezvoltarePersonala


Vali Ciocioi

Sunt Trainer, Speaker și Coach de dezvoltare personală. Lucrez de peste 23 de ani cu oameni și pentru oameni. De profesie farmacist, am avut norocul să...

Sorina Mîrzac

Absolvent al UPB, Secția IMST, specializarea Roboți Industriali, promoția 1994, după efectuarea practicii parțial finanțate de stat în anii ’90 în institute de proiectare,...

Gheorghe Naghiu

"L-am întâlnit pe Domnul Gheorghe Naghiu cu mulți ani în urmă, ca translator ad-hoc și și într-o perioadă în care învățam să pășesc în...

COMUNICAT DE PRESĂ

Motto: “Întreprinderea de afaceri are două - și doar două - funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și inovația produc rezultare; toate celelalte...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,748FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img