vineri, decembrie 1, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Asociația Energia Inteligentă aprinde lumina și în Munții Gurghiului, în pragul Sărbătorilor de iarnă

Asociația Energia Inteligentă a finalizat cea de-a patra etapă a proiectului „Energie pentru Viață” prin care au fost montate panouri fotovoltaice în gospodării izolate situate în Munții Gurghiului. Astfel, locuitorii celor cinci case din satul Valea Rotundă, Comuna Dealu, Județ Harghita care nu au fost niciodată electrificate, vor petrece primele Sărbători de iarnă din viața lor în locuințe iluminate cu ajutorul curentului electric. Beneficiarii acestei etape a proiectului „Energie pentru Viață” sunt persoane de toate vârstele; cel mai tânăr locuitor are vârsta de 7 luni, iar cel mai vârstnic, 74 de ani.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Bursa de la București a deschis în creștere ședința de marți

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere pe majoritatea indicilor şedinţa de marţi, iar valoarea tranzacţiilor efectuate la 30 de minute de la deschidere s-a cifrat la 1,65 miliarde de lei (336,57 milioane de euro). Tranzacţiile cu obligaţiuni se ridicau la 1,65 miliarde de lei (336.377.395 de euro). Ministerul Finanţelor a lansat luni, 5 decembrie, a zecea ofertă de vânzare de titluri de stat Fidelis pentru populaţie. Acestea au fost înregistrate în sistem şi urmează să fie listate pe Bursa de la Bucureşti pe 23 decembrie.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Aleph News
SONDAJ. Angajații dau cu 40% mai puțin pe cadouri, iar Revelionul e econom

Angajaţii români alocă un buget cu 40% mai mic decât anul trecut pentru cadourile pe care au în plan să le dăruiască de Crăciun prietenilor şi familiei. 52% spun că au alocat pentru acest Crăciun o sumă de bani de cel mult 300 lei, în timp ce mai mult de jumătate planificau în 2021 să aloce cel mult 500 de lei. În plus, 26% vor aloca între 301 şi 500 lei, 12% dăruiesc în valoare de 501-1000 de lei, iar 10% nu au în plan să cumpere deloc cadouri anul acesta.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Capital
Vestra: Optimiști în noul an, după o creștere de peste 60% în primele trei trimestre din 2022

Ca urmare a acesteia, unele companii consideră acum un anumit nivel de flexibilitate în organizarea activităților companiei, cum sunt munca de acasă sau în sistem hibrid, iar altele au accelerat procesele de digitalizare pentru a rezista perioadelor de criză, dar și pentru a se alinia cu standardele societății moderne și, poate, mai unificate din prezent. Nu face excepție de la actualizarea serviciilor pentru era digitală nici Vestra, primul cluster specializat în industria utilităților și echipamentelor de automatizare.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Magazin
Uniunea Europeană se pregăteşte de furtuna energetică: Miniştrii energiei din UE au ajuns la un acord pentru a limita preţurile la gaze în blocul comunitar atunci când acestea vor atinge 180 de euro. 

Miniştrii energiei din UE au ajuns la un acord pentru a limita timp de trei zile preţurile la gaze în blocul comunitar atunci când acestea vor atinge 180 de euro pe megawatt/oră, în ciuda temerilor că o astfel de intervenţie nu va reuşi să calmeze pieţele şi ar putea ameninţa aprovizionarea cu gaze a Europei, scrie FT.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
Ce a făcut Facebook, de riscă o amendă de 10% din cifra de afaceri?

UE a lovit din plin Facebook, după ce a depus o plângere potrivit căreia serviciul Marketplace ar fi incorect față de concurență. Mai exact, Meta a fost acuzată că ar avea un „avantaj substanțial de distribuție” față de rivali, a susținut Comisia UE într-un comunicat de presă.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Evz.ro
Rusia consideră „inacceptabilă” decizia UE de plafonare a preţului la gaz

„Este o încălcare inacceptabilă a proceselor pieţelor care au ca rezultat formarea preţului. Orice referire la o plafonare de preţ este inacceptabilă”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Experiența MabIT la GoTech World 2023: Inovații și Strategii Omnichannel în...

În perioada 8-9 noiembrie 2023, echipa MabIT a participat la GoTech World, desfășurat la Romexpo București. Evenimentul a reprezentat o platformă esențială pentru învățare,...

Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente