joi, iunie 13, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaoperațiuni de comerţ exterior pe pieţele Federației Ruse, Ucrainei şi Belarus

operațiuni de comerţ exterior pe pieţele Federației Ruse, Ucrainei şi Belarus

Companiile româneşti care derulează operațiuni de export pe pieţele Federației Ruse, Ucrainei şi Belarus, precum şi producătorii români care se aprovizionează cu materii prime ori subansamble din aceste țări pot apela la asistența oferită de reprezentanții din străinătate ai Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.
Birourile de Promovare Comercial Economică (BPCE) vor sta la dispoziția operatorilor economici a căror activitate este afectată în aceste momente, în vederea identificării de noi parteneri de export sau furnizori de materii prime de pe piețe alternative.
Firmele se pot adresa, în acest sens, Departamentului de Comerţ Exterior (dere@dce.gov.ro) sau direct reprezentanţilor economici externi (datele de contact: https://bit.ly/3qfW4hN).


SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

Compania românească Megatitan donează și livrează 100 de sobe produse special...

Sub sloganul „Fapte bune, împreună!”, compania românească Megatitan devin Moș Crăciun pentru familiile greu încercate de evenimentele acestui an, în Ucraina. Megatitan, care este...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,929FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro