vineri, decembrie 9, 2022
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaGuvernul României alocă peste 150 de milioane de lei pentru construcția Spitalului...

Guvernul României alocă peste 150 de milioane de lei pentru construcția Spitalului Orășenesc din Sinaia

La propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Guvernul a decis, în ședința de ieri, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea Spitalului Orăşenesc Sinaia.

Această investiție a fost blocată mult timp, dar acum va putea fi finalizată în urma deciziei Guvernului de ieri, astfel Sinaia va avea un  spital nou, modern”, a subliniat Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației.

Spitalul va avea 6 secții de spitalizare prevăzute cu 138 de paturi, compartiment primiri urgențe cu acces separat pentru ambulanțe, secție de imagistică, laboratoare medicale, bloc sterilizare, bloc operator cu 3 săli de operație și bloc de nașteri. De asemenea, clădirea are prevăzute și 67 de locuri de parcare, dintre care 2 pentru persoane cu dizabilități. Suprafața construită desfășurată va fi de 7.419 mp, durata de execuție a obiectivului de investiții fiind de 60 de luni.

Procedura de atribuire privind construcția Spitalului Orășenesc din Sinaia va fi derulată prin Compania Națională de Investiții, societate aflată în subordinea MDLPA. Valoarea totală a investiției este de 121.023.000 de lei, primăria orașului Sinaia participând cu o confinanțare de 12.385.000 lei.

Serviciul Comunicare
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației


espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,684FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

Viziune în afaceri

🎥 De BINE 22.23.01

watchshop.ro