sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaEdiția a II a a Concursului “Martha Bibescu” își mărește zestrea premiilor

Ediția a II a a Concursului “Martha Bibescu” își mărește zestrea premiilor

În plină perioadă de înscrieri, un nou partener se alătură celei de-a doua ediții a Concursului Internațional de Arte plastice și literatură “Martha Bibescu”.

La vernisajul expoziției, spectacolul lectură și premierea laureaților, care vor avea loc la Palatul Mogoșoaia, în cadrul Mogoșoaia ClasicFest ediția a X a, sâmbătă 12 iunie 2021, ora 15, zestrea de premii se mărește prin generozitatea noului partener Bucharest Homes. Acesta este un boutique imobiliar de nișă care se focusează pe închirieri și vânzări rezidențiale către expatriații care se relochează în România. Agenția s-a născut din dorința de păstra o legătură cu lumea în care a trăit, dar și pentru a oferi o imagine corectă despre un București frumos și o Românie cu suflet și clienților străini cu speranța că ei o vor transmite mai departe. Îmbinarea aspectelor practice ale relocarii cu cele culturale este o preocupare permanentă a Bucharest Homes. In portofoliul companiei există proprietăți cu personalitate și suflet, care inspiră și invită. Dacă sunteți proprietarul unei vile frumoase și spațioase, al unui apartament deosebit sau al unei mansarde plină de șarm, situate într-un cartier de top din București sau Pipera, Bucharest Homes vă poate ajuta să găsiți chiriași străini, expatriați anglo-saxoni, scandinavi sau francofoni care doresc să închirieze pe termen lung spații frumoase și practice și/sau cumpărători români și investitori străini.

Concursul “Martha Bibescu” este organizat de Asociatia Pro Valores, Ovalsart și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești.

Competiția cu premii interesante se adresează iubitorilor libertății absolute reprezentată de imaginație, în încercarea de a descoperii noi talente îndrăgostite de universul culorilor, formelor, expresiilor și literelor. Ea se descfășoară exclusiv on-line, iar participanții, fără limită de vârstă, sunt împărțiți pe 3 categorii de vârstă și două mari discipline: arte plastice și literatură. Fotografiile lucrărilor (pictură, desen, tehnici mixte), creațiile literare (poezie, eseu) și documentele necesare înscrierii pot fi trimise până pe 25 mai 2021, pe adresa: concursulmarthabibescu@gmail.com.

Amănunte despre conditiile de participare la aceast concurs găsiți pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-inscrieri/

Lucrările premiate în urma jurizarii realizate de nume importante ale culturii române: artistul vizual și profesorul Valeriu Mladin, curatoarea și criticul de artă Mădălina Mirea, scriitoarea Simona Antonescu, arhitectul si artistul vizual Vlad Teodorescu, jurnalistul Sebastian Crăciun vor intra în noua Galerie virtuală de pe www.asociatiaprovalores.ro și vor putea fi admirate de foarte mulți oameni, care la rândul lor se vor bucura de frumos.

Cele mai bune 18 lucrări plastice, vor fi expuse în casa prițesei Martha Bibescu, în spațiile încărcate de frumos și de istorie ale Palatului Mogoșoaia, iar vernisajul va avea loc în deschiderea Mogoșoaia ClasicFest 2021, pe 12 iunie. Tot cu ocazia vernisajului și festivității de premiere, cele mai valoroase nouă lucrări literare vor fi aduse la cunoștința publicului, în cadrul unui spectacol lectură.

Până în prezent s-au alăturat Mogoșoaia ClasicFest ediția a X-a : ARBO Residence Mogoșoaia, Heidi, Profi, Editura Polirom.

Regulamentul complet pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-regulament/

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores”, Ovalsart și Centrul Cultural “Palatele Brâncovenești”.

Parteneri si concursului “Martha Bibescu”: Bucharest Homes și Heidi

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal


SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat vineri, 16 septembrie a.c., spre consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de minimis prevăzută...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,930FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro