marți, martie 5, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaDigitalizare, administraţie verde şi sănătate – provocarea ANFP pentru instituţiile publice

Digitalizare, administraţie verde şi sănătate – provocarea ANFP pentru instituţiile publice

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) lansează cea de-a XIII-a ediţie a Competiţiei celor mai bune practici din administraţia publică din România, un demers realizat pentru cunoașterea și recunoașterea performanţei la nivelul administraţiei publice româneşti. 

Instituţiile şi autorităţile publice de la toate nivelurile administraţiei publice sunt invitate  să-şi înscrie, în perioada 23 iulie – 17 septembrie 2021, iniţiativele inovative şi eficiente care corespund celor 3 piloni tematici propuşi în acest an, şi anume:

– Pilon 1 : Digitalizarea – soluţii integrate pentru o administraţie inteligentă;
– Pilon 2:  Administraţie verde – calea spre o societate durabilă;
– Pilon 3:  Contribuții la asigurarea sănătății comunității sau a angajaților.

Bunele practici se transmit online, la adresa de email bunepractici@anfp.gov.ro.

Informaţiile necesare pentru depunerea bunelor practici şi formatul standard pentru aplicaţie pot fi consultate pe site-ul Agenţiei, în cadrul secţiunii Comunicare/ Competiţia bunelor practici.

Sunt acceptate bune practici implementate sau aflate în implementare (cu condiţia ca acestea să fi obţinut rezultate relevante până în momentul înscrierii în competiţie).

În competiţie, nu se pot înscrie  proiecte/cazuri de bună practică care au mai fost premiate la ediţiile anterioare ale Competiţiei.

ANFP va premia şi va promova cele mai bune practici înscrise în Competiţie, în cadrul conferinţei internaţionale anuale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”, care va avea loc în luna noiembrie. 

Liviu Mălureanu, preşedintele ANFP: “Competiţia se alătură demersurilor ANFP de reformare a sistemului administraţiei publice. Aceasta are scopul de a promova schimbările produse în sectorul public din România şi trasează direcţii inovatoare, în vederea implementării pe o scară cât mai mare a unor instrumente de reformă. Ne dorim să vedem cât mai multe idei bune şi practice, care răspund nevoilor cetăţenilor şi, mai mult, ne dorim ca acestea să fie preluate, adaptate şi multiplicate. În acest sens, vom dezvolta în perioada următoare o platformă online, dedicată bunelor practici din administraţie. Aceasta va avea o interfaţă prietenoasă şi va oferi o modalitate de căutare facilă. Consider că este deosebit de important ca ideile bune să nu se piardă, iar un proiect cu impact pozitiv asupra societăţii să fie continuat, să producă rezultate pe termen lung, benefice pentru comunitatea în cadrul căreia este implementat.”


SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat vineri, 16 septembrie a.c., spre consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de minimis prevăzută...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro