vineri, aprilie 19, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiConcurs eseuri și articole, studenți și masteranzi

Concurs eseuri și articole, studenți și masteranzi

Ne pregătim pentru a doua ediție a concursului de eseuri și articole pentru studenți și masteranzi, inclusiv cursanții înscriși în diferitele etape ale programelor de MBA.

Ediția I, a cărei festivitate de premiere a avut loc la Palatele Brâncoveneșți, Mogoșoaia (vezi articolul), s-a desfășurat în perioada 14.04 – 21.05.2021 – vezi prezentarea.

Câștigătorii primei ediții a concursului de eseuri și articole pentru studenți au fost trei fete și doi băieți, la care s-au adăugat doi aplicanți câștigători ai premiilor speciale oferite de Institutul Arbitral Român și Seneca Anticafe – vezi postarea.

Pentru a stimula participarea unui număr cât mai mare de aplicanți, analizăm posibilitatea de a diversifica temele concursului, cu ajutorul celor interesați să participe și al audienței revistei noaste online.
Daca și tie ți se pare interesant acest proiect, te rugam să ne trasmiți sugestiile tale, completând formularul de mai jos.

Luăm în considerare, pentru acesta ediție a concursului de eseuri și articole, următoarele teme, fară a se limita la:
– idei de afaceri – un drief pentru o idee de afaceri inovativa, pasiuni transformate în business, idei antreprenoriat social sau cultural, un proiect personal în stadiu de aspirație ori start-up, o prezentare a unui business de succes, chiar dacă nu este un proiect personal, un model de urmat, instumente, tehnici utile / inovative pentru afaceri, orice altă temă ce poate fi circumscrisă subiectului;
– recenzie de carte apărută pe piața românească ce merită a fi recomandată pentru mediul de afaceri;
– recenzie de carte engleză – recenzia prezentată bilingv română-engleză / cartea editată în limba engleză, fară versiune în limba română;
– societatea viitorului;
– umor.

Obiectivele propuse:

Concursul este o provocare adresată studenților și masteranzilor, inclusiv cursanților înscriși în diferitele etape ale programelor de MBA, oferindu-le atât oportunitatea de a fi prezenți în atenția mediului de afaceri, cât și ocazia de observa cum sunt apreciate opiniile și munca / pregătirea lor de către alți “evaluatori” decât cadrele didactice din mediul universitar, cunoscuți și prieteni.

Organizarea concursului de eseuri / articole are că obiective atât promovarea autorilor înscriși în concurs (personal branding) cât și promovarea Revistei Patronatului Român și a Partenerilor (brand awareness).
Și tu eșți interesat să fii PARTENER al acestui proiect? completează formularul dedicat.

Un alt obiectiv este stimularea domeniului eseistică / jurnalism / content-writing prin oportunitatea oferită autorilor de a se afirma și de a-și valorifica munca prin servicii de content writing și copy writing.

Parteneri media:


 

Formular sondaj tema

  DANU


  Formular parteneri   DANU


   Un eveniment dedicat media, marketing & PR

   Consiliul Patronatelor ESG din România și-a propus să creeze cadrul organizatoric pentru facilitarea dezvoltării afacerilor și a sprijinului reciproc între membri. Organizarea de evenimente...

   O nouă comunitate de business a început să se dezvolte în...

   Joi 14 martie, la Camera de Comerț și Industrie Brașov, a avut loc prima întălnire a antreprenorilor și oamenilor de afaceri invitați de Consiliul...
   spot_img
   spot_img
   spot_img

   video

   spot_img
   7,827FaniÎmi place
   290AbonațiAbonați-vă
   spot_img

   Abonează-te la newsletter

   spot_img

   evenimente

   george.bcr.ro