sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăREVISTA ONLINEArticoleCiprian Cazacu, easySales: Dacă crezi în tine și în ideile tale, să...

Ciprian Cazacu, easySales: Dacă crezi în tine și în ideile tale, să nu te lași niciodată descumpănit. Să încerci până o să reușești

Invitatul celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a fost Ciprian Cazacu, cofondator al platformei de vânzări automate easySales. De la experiența de antreprenoriat, trecând prin dificultățile pe care le prezintă societatea românească atunci când vine vorba despre inovație și ajungând până la noutatea pe care o aduce easySales, toate detaliile discuției le găsiți în interviul de față.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.
espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,680FaniÎmi place
162AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro