luni, septembrie 25, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Grupul suedez Medicover, avans de 34% pe piaţa locală în 2021, până la 171 mil. euro. Începutul lui 2022 a adus două tranzacţii pentru Medicover – Spitalul Polaris din Cluj şi clinica Mediplus din Bucureşti

Medicover România, al treilea operator medical privat din piaţa locală, a înregistrat afaceri totale de 171,6 mil. euro în 2021, în creştere cu 34% faţă de anul anterior. Cifra este cumulată din businessul medical şi cel de laborator, reprezentat de divizia Synevo.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiul liber a fost neconstituţională

Judecătorii Curţii Constituţionale a României (CCR) au stabilit, marţi, că instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în spaţiul public a fost neconstituţională. Sesizarea a fost făcută de un student.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Start-up-ul românesc Salarium atrage o rundă de investiție în valoare de 500.000 euro de la Neogen Capital

Salarium, prima platformă de plată instantă a avansurilor salariale, a finalizat închiderea unei runde de investiții în valoare de 500.000 euro de la Neogen Capital. Scopul rundei este de a accelera procesul de creștere în rândul companiilor din România, de a susține eforturile de dezvoltare și integrare cu operatorii de payroll și cu platformele de beneficii.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Când va începe ediția a treia a programului Start-Up Nation

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a declarat în ziua de miercuri, 16 februarie, că ediția a treia a programului Start-Up Nation ar putea începe în luna aprilie sau luna mai, după ce STS va finaliza platforma.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Pactul Verde European aduce şi oportunităţi de investiţii pentru industria auto din România (analiză)

Companiile auto din România au la dispoziţie, după adoptarea Pactului Verde European, o serie de facilităţi fiscale şi de surse de finanţare care pot juca un rol important în amortizarea impactului investiţiilor necesare pentru îndeplinirea acestui pact, se menţionează într-o analiză publicată joi de Deloitte Romania.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Belgienii vor putea cere legal doar patru zile de lucru pe săptămână

Munceşti mai multe ore pe zi pentru a avea un weekend de 3 zile. Belgienii vor avea dreptul de a lucra o săptămână de patru zile fără a pierde salariul, în cadrul unei revizuiri guvernamentale a legislaţiei muncii din ţară, determinată de pandemia COVID-19.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Spotify cumpără încă două companii specializate în podcast

Spotify, serviciul de muzică prin streaming prezent și în România, a anunțat că achiziționează două mari platforme de marketing și reclame pentru podcasturi, Chartable și Podsights.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

Parteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

PWN România mobilizează o rețea de parteneri în sprijinul promovării leadership-ului feminin  Alături de noile ediții ale programelor sale tradiționale, Professional Women’s Network România lansează în...

Ministerul Finantelor continua emisiunile de titluri de stat Fidelis pentru populatie...

Oferta publica initiala primara (IPO) cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange Titlurile de stat...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente