marți, martie 5, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Grupul suedez Medicover, avans de 34% pe piaţa locală în 2021, până la 171 mil. euro. Începutul lui 2022 a adus două tranzacţii pentru Medicover – Spitalul Polaris din Cluj şi clinica Mediplus din Bucureşti

Medicover România, al treilea operator medical privat din piaţa locală, a înregistrat afaceri totale de 171,6 mil. euro în 2021, în creştere cu 34% faţă de anul anterior. Cifra este cumulată din businessul medical şi cel de laborator, reprezentat de divizia Synevo.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiul liber a fost neconstituţională

Judecătorii Curţii Constituţionale a României (CCR) au stabilit, marţi, că instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în spaţiul public a fost neconstituţională. Sesizarea a fost făcută de un student.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Start-up-ul românesc Salarium atrage o rundă de investiție în valoare de 500.000 euro de la Neogen Capital

Salarium, prima platformă de plată instantă a avansurilor salariale, a finalizat închiderea unei runde de investiții în valoare de 500.000 euro de la Neogen Capital. Scopul rundei este de a accelera procesul de creștere în rândul companiilor din România, de a susține eforturile de dezvoltare și integrare cu operatorii de payroll și cu platformele de beneficii.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Când va începe ediția a treia a programului Start-Up Nation

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a declarat în ziua de miercuri, 16 februarie, că ediția a treia a programului Start-Up Nation ar putea începe în luna aprilie sau luna mai, după ce STS va finaliza platforma.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Pactul Verde European aduce şi oportunităţi de investiţii pentru industria auto din România (analiză)

Companiile auto din România au la dispoziţie, după adoptarea Pactului Verde European, o serie de facilităţi fiscale şi de surse de finanţare care pot juca un rol important în amortizarea impactului investiţiilor necesare pentru îndeplinirea acestui pact, se menţionează într-o analiză publicată joi de Deloitte Romania.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Belgienii vor putea cere legal doar patru zile de lucru pe săptămână

Munceşti mai multe ore pe zi pentru a avea un weekend de 3 zile. Belgienii vor avea dreptul de a lucra o săptămână de patru zile fără a pierde salariul, în cadrul unei revizuiri guvernamentale a legislaţiei muncii din ţară, determinată de pandemia COVID-19.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Spotify cumpără încă două companii specializate în podcast

Spotify, serviciul de muzică prin streaming prezent și în România, a anunțat că achiziționează două mari platforme de marketing și reclame pentru podcasturi, Chartable și Podsights.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

Parteneriat strategic între Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România,...

Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România, și AC LANGUAGE SCHOOL, din SUA, Texas, anunță un parteneriat inovator, cu scopul de a oferi...

Consiliul Patronatelor ESG din România militează pentru implementarea voluntară a principiilor...

CPESGR invită autoritățile publice, toate organizațiile patronale și alte părți interesate la o consultare amplă privind noul standard de raportare voluntară a implementării...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro