vineri, iunie 14, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Grupul suedez Medicover, avans de 34% pe piaţa locală în 2021, până la 171 mil. euro. Începutul lui 2022 a adus două tranzacţii pentru Medicover – Spitalul Polaris din Cluj şi clinica Mediplus din Bucureşti

Medicover România, al treilea operator medical privat din piaţa locală, a înregistrat afaceri totale de 171,6 mil. euro în 2021, în creştere cu 34% faţă de anul anterior. Cifra este cumulată din businessul medical şi cel de laborator, reprezentat de divizia Synevo.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiul liber a fost neconstituţională

Judecătorii Curţii Constituţionale a României (CCR) au stabilit, marţi, că instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în spaţiul public a fost neconstituţională. Sesizarea a fost făcută de un student.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Start-up-ul românesc Salarium atrage o rundă de investiție în valoare de 500.000 euro de la Neogen Capital

Salarium, prima platformă de plată instantă a avansurilor salariale, a finalizat închiderea unei runde de investiții în valoare de 500.000 euro de la Neogen Capital. Scopul rundei este de a accelera procesul de creștere în rândul companiilor din România, de a susține eforturile de dezvoltare și integrare cu operatorii de payroll și cu platformele de beneficii.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Când va începe ediția a treia a programului Start-Up Nation

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a declarat în ziua de miercuri, 16 februarie, că ediția a treia a programului Start-Up Nation ar putea începe în luna aprilie sau luna mai, după ce STS va finaliza platforma.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Pactul Verde European aduce şi oportunităţi de investiţii pentru industria auto din România (analiză)

Companiile auto din România au la dispoziţie, după adoptarea Pactului Verde European, o serie de facilităţi fiscale şi de surse de finanţare care pot juca un rol important în amortizarea impactului investiţiilor necesare pentru îndeplinirea acestui pact, se menţionează într-o analiză publicată joi de Deloitte Romania.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Belgienii vor putea cere legal doar patru zile de lucru pe săptămână

Munceşti mai multe ore pe zi pentru a avea un weekend de 3 zile. Belgienii vor avea dreptul de a lucra o săptămână de patru zile fără a pierde salariul, în cadrul unei revizuiri guvernamentale a legislaţiei muncii din ţară, determinată de pandemia COVID-19.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Spotify cumpără încă două companii specializate în podcast

Spotify, serviciul de muzică prin streaming prezent și în România, a anunțat că achiziționează două mari platforme de marketing și reclame pentru podcasturi, Chartable și Podsights.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

Alături de Eliza Yokina, Mircea Cărtărescu și Ștefan Câlția sau Maria...

Peste 40.000 de persoane au urmărit podcastul Cronicari Digitali în al nouălea sezon, aproape jumătate preferând varianta video, disponibilă din 2024 pe Youtube; ...

„Taste of Summer” Networking Event – 14 iunie 2024

Suntem încântați să vă invităm la evenimentul „Taste of Summer Networking Event”, organizat de Business Voice. Data evenimentului: 14 iunie Ora: 17:300 -21:00 Locație: SII România –  str. Nutu Ion,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,931FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro