marți, octombrie 3, 2023
AcasăFără categorie🟩Bursa de Valor București deschide majoritar pe verde

🟩Bursa de Valor București deschide majoritar pe verde

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativă depreciere de 0,40% a fost înregistrată de BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri).

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,14%.

Evoluția indicilor bursieri care iau în considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, a înregistrat o apreciere de 0,10%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,11%.


Indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată, BET-BK a crescut cu 0,29%.

ROTX, dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București, a înregistrat o creștere de 0,20%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost la un nivel foarte scăzut, de 4,21 milioane lei / 0,85  milioane euro.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o creștere de 0,05%, preț mediu 19,62 lei, preț minim 19,61 lei, preț maxim 19,65 lei.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au înregistrat o apreciere de 0,92%, preț mediu 13,14 lei, preț minim 13,10 lei, preț maxim 13,16 lei.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o apreciere de 0,50%, preț mediu 159,85 lei, preț minim 159,50 lei, preț maxim 160,45 lei.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, a înregistrat o crestere de 0,22%.

Iar BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO, a înregistrat o creștere de 0,20%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Articolul precedentRevista Presei
Articolul următorFinalizarea proiectului Tech Ac@demy
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Ministerul Finantelor continua emisiunile de titluri de stat Fidelis pentru populatie...

Oferta publica initiala primara (IPO) cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange Titlurile de stat...

🟥Bursa de Valori București deschide ședința de vineri majoritar pe roșu

La o oră de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București, majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai mare depreciere de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente