joi, noiembrie 30, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaFinalizarea proiectului Tech Ac@demy

Finalizarea proiectului Tech Ac@demy

Proiectul „Tech Ac@demy” a fost implementat în perioada ianuarie 2021 – decembrie 2022 de către “Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor” EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT).

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat creșterea participării angajaților din regiunile Sud Vest, Sud Muntenia și Sud Est, la programele de formare profesională continuă, prin oferirea de cursuri de dezvoltare a competențelor digitale și prin promovarea importanței formării profesionale și participării la programe de formare profesională continuă.

Grupul țintă al proiectului Tech Ac@demy a fost format din 763 angajați (inclusiv persoane fizice autorizate și întreprinderi individuale), cu domiciliul/reședința în regiunile Sud Vest, Sud și Sud Est, cu vârstă cuprinsă între 25 și 64 ani. Dintre aceștia, 554 de persoane s-au regăsit într-una din categoriile următoare:

– persoane cu nivel scăzut de calificare

– persoane din mediul rural

– persoane cu vârstă peste 40 ani.

Fiecare cursant a beneficiat de 10 ore de consiliere profesională pentru stabilirea acțiunilor viitoare și identificarea nevoilor de instruire conform aptitudinilor actuale. Ulterior, toți cursanții au participat la IT Bootcamp, un program accelerat de 80 de ore de dezvoltare a competențelor digitale, 757 dintre ei obținând o diplomă recunoscută ANC.

Proiectul Tech Ac@demy a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să utilizați următoarele date de contact:

E-mail: office@europroject.org.ro

Tel: 0758.099.670


Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...

Despre “Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”, cu...

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 10.00 am,  Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente