sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleStudii de piaţa si pe produse

Studii de piaţa si pe produse

Pe website-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului găsim postarea „Realizarea de studii de piață și pe produse” din care aflăm că:

„În baza prevederilor OUG nr. 120/2002, a Hotărârii 296/2007 şi a Ordinului 484/2015Ministerul Economiei, Comertului si Turismului cofinanţează studii de piaţa si pe produse, inclusiv pentru obiective complexe, pe baze concurenţiale, in conformitate cu legislaţia în vigoare, cu suportarea a 50% din cheltuielile aferente. Diferenţa de 50% se suportă de asociaţiile interesate.

Patronatele de ramură sau asociațiile profesionale interesate prezintă la MECT propunerea de realizare a studiului, elementele de susținere privind necesitatea realizării studiului și conținutul tematicii studiului, în conformitate cu „Ghidul privind realizarea de studii de piață și pe produse, cu finanțare partială (50%) de la bugetul de stat”


Conform ghidului, patronatele de ramură și asociațiile profesionale interesate trebuie să prezinte MTEC propunerea de realizare a studiului de marketing, lista operatorilor economici beneficiari ai studiului și declarațiile pe proprie răspundere a acestora referitor la îndeplinirea condițiilor specifice, elaborează, în colaborare cu ME, caietul de sarcini pentru selectarea prestatorului de servicii, alături de celelate elemente specificate în documentație.

Surse din minister afirmă că programul este valabil dar, deocamdată, nefinanțat; este posibil ca banii pentru acest program să fie alocați în luna august 2021.

Vezi postarea: http://www.economie.gov.ro/realizarea-de-studii-de-piata-si-pe-produse


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Revista de cultura, sah si business Pallas Athena - https://pallasathena.ro/
espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,708FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro