sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleȘi eu sunt antreprenoare: Nicoleta Mariana Orlea - Director Fundraising Autism Voice

Și eu sunt antreprenoare: Nicoleta Mariana Orlea – Director Fundraising Autism Voice

Invitata emisiunii „Și eu sunt antreprenoare” a fost Nicoleta Mariana Orlea, Director Fundraising Autism Voice.

Nicoleta Orlea a dorit să ofere o voce tinerilor, astfel la vârsta de 16-18 ani a fondat alături de un grup de prieteni primul ONG dedicat jurnalismului de tineret, intitulat Teenpress. Dorința ONG-ului era să schimbe lumea și mentalitatea tuturor liceelor din București.

„Voiam să dam liceenilor vocea lor și să le arătăm ca și vocea lor contează”. Astfel împreună cu sute de liceeni, Nicoleta a învățat ce înseamnă fotojurnalismul, jurnalismul scris sau de evenimente și despre tot domeniul științelor comunicării.

A urmat Facultatea de Jurnalism, iar apoi a ajuns în domeniul marketing-ului, unde a învățat cum poți transforma o poveste într-o valoare pentru oameni.

După ce copilul Nicoletei a fost diagnosticat cu autism, aceasta a început activități de fundraising deoarece avea nevoie de fonduri pentru tratament. În 2016 a ajuns la Asociația Autism Voice și a avut oportunitatea de a se angaja ca fundraiser, rămânând în cadrul companiei pana în prezent.

„În mod special jobul meu este să strâng bani pentru copii cu cazuri sociale, dar a fost de fapt dorința mea de a da înapoi ce am primit la rândul meu, pentru că atunci am avut alături niște oameni și niște companii foarte uimitoare din punctul meu de vedere, care au susținut mare parte din terapia băiatului meu, Remus și m-am gândit că este cazul să-mi arăt gratitudinea pentru ce se întâmplă, făcând și eu la rândul meu lucrul ăsta pentru alți copii și atunci am început să fac asta pentru 100 câți erau atunci”

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro