joi, iulie 18, 2024

REZON MEDIA GROUP

Cu o experiență de peste 30 de ani la nivel internațional și din anul 2004 pe piața din România, Rezon Media Grup activează în domeniul produselor informaționale având în acest moment peste 30.000 de clienți unici la nivel național.

Suntem o companie dinamică, dornică să-și consolideze poziția pe segmentul de piață  pe care acționează fiind în permanență preocupați de informarea legislativă curentă, completă, utilă și specializată a clienților noștri, de aceea, am creat ghiduri legislative, reviste de specialitate, cărţi si publicaţii pentru a deservi nevoia de informaţii a unui cerc mare de persoane din diferite grupe profesionale  (manageri, contabili, specialişti în domeniul relațiilor de muncă sau financiar, antreprenori, avocați, etc.).

Experiența dobândită în toți acești ani se observă din calitatea și eficiența publicațiilor noaste care au o însemnată orientare practică, venind în ajutorul partenerilor noștri nu doar prin informațiile legislative actualizate ci şi prin explicații tehnice privind modul în care modificările legislative afectează activitatea desfăşurată, asupra responsabilităților profesionale, oportunităților, drepturilor și obligațiilor izvorâte din legi.

Suntem serioşi, energici, profesionişti și avem încredere în ceea ce facem.

PRODUSE
1. Reviste de specialitate:
– Curierul Economic si Fiscal
– Autoritățile Statului in Control

2. Carti:
– Inspectiile si sanctiunile ANAF
– Lucrările contabile privind situațiile financiare anuale
– 11 Lectii simple de contabilitate si finanțe pentru manageri
vezi portofoliu: http://rezonromania.net/category/carti/


promovare online:

promovare online

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM ”ODG – Oameni de success, afaceri de success ”este un podcast ce reprezintă o sursă de...

Ram-Info Training – centru de formare profesionala, acreditat MMPS

Ram-Info Training – centru de formare profesională Povestea noastră Dezvoltare personală și profesională Ce ne recomandă Cursuri Ram-Info Training – centru de formare profesională, acreditat MMPS, înființat în anul...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro