joi, martie 23, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Creștere de 177% a cifrei de afaceri pentru myPOS în 2022 după deschiderea primului magazin din București

Fintech-ul internațional myPOS a încheiat anul 2022 cu o creștere considerabilă pe piața din România. „Am înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 177%, rezultat care s-a datorat atât clienților din sectorul angro, cât și celor din domeniile food&beverage, health&beauty, taximetrie, retail și închirieri.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Meta sprijină dezvoltarea afacerilor mici în mediul online, printr-o serie de clipuri educaționale cu antreprenori români

Meta lansează în România #MetaBusinessMakeovers, o serie de videoclipuri educaționale pe Facebook Watch în care întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) locale de succes și experți ai companiei colaborează pentru a demonstra oportunitățile de creștere aduse de platforma online.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
TEILOR deschide al patrulea magazin al rețelei din Ungaria

TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, își continuă expansiunea internațională prin deschiderea celui de-al patrulea său magazin din Ungaria.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Primul proiect industrial dezvoltat de Speedwell, SpacePlus, primește finanțare de la Alpha Bank România

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell a obținut finanțare de la Alpha Bank România pentru SpacePlus, primul său proiect industrial. Localizat în nord-vestul Bucureștiului, proiectul are acces direct spre și dinspre șoseaua de centură și centrul orașului.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Alsin lansează First Estates Pipera, primul proiect rezidențial din România cu încălzire gratuită

Dezvoltatorul autohton Alsin Management va investi peste 40 milioane de euro în dezvoltarea First Estates Pipera, primul proiect rezidențial din România care va oferi încălzire gratuită locatarilor săi. Anunțul a fost făcut de reprezentanții SVN România, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al First Estates Pipera.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
În România, în jur de 60.000 de imobile au fost vândute în luna decembrie 2022

Aproape 60.000 de imobile au fost vândute în luna decembrie 2022 în România, arată Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), care adaugă că numărul este mai mic cu aproape 2.000 față de cel înregistrat în luna noiembrie.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Industria turismului s-a apropiat anul trecut de rezultatele obţinute în anul record 2019 (turoperator)

Conform datelor eSky, în medie, românii şi-au rezervat călătoriile cu aproape 40 de zile înainte şi au petrecut în jur de 6 zile în străinătate.

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiu EY: Infrastructura de încărcare și răspunsul furnizorilor de utilități sunt vitale pentru succesul mobilității electrice Adoptarea vehiculelor electrice (VE) s-a accelerat mai...

🟥Bursa de Valori București deschide ședința de tranzacționare de astăzi cu...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București toți indicii au fost pe roșu: Cea mai semnificativă scădere de...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiu RE/MAX România: 60% dintre românii care au achiziționat locuințe anul trecut au folosit venituri proprii RE/MAX România, parte a liderului mondial în...

🟩Bursa de Valori București deschide ședința de marți cu majoritatea indicilor...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img