joi, noiembrie 30, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Interviu cu Mioara Iofciulescu, Managing Director, ATLANTIS România: Investițiile în sectorul energetic sunt prioritare pentru noi

Povestea a început în anul 2006, într-o perioadă efervescentă pe piața imobiliară românească, moment în care grupul a decis să investească în achiziția de terenuri pentru dezvoltarea ulterioară a unor proiecte rezidențiale, industriale sau logistice. În prezent deținem un portofoliu de peste 370 de hectare de loturi de teren situate in județele Ilfov, Prahova, Giurgiu, Călărași și Constanța, fiecare dintre acestea având o destinație specifică, determinată de oportunitățile economice locale si planurile de dezvoltare urbanistică zonală.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Voice
Securitatea jobului, atmosfera în organizație și atractivitatea salariului sunt cele care primează pentru angajați”. Iată cum s-a desfășurat ediția „Magnetico București” din 2022

Pe 6 decembrie 2022, a avut loc la București o nouă ediție a conferinței MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”. Evenimentul s-a desfășurat în format hibrid și a fost dedicat specialiștilor de HR și Employer Branding. Astfel, 20 de experți internaționali și români au vorbit despre provocările în atragerea de noi candidați, în contextul competiției acerbe pentru talente, cât și despre rețeta ce poate asigura succesul în recrutare.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Capitalul
Investiții în baterii pentru mașinile electrice, în Ungaria

Producătorii auto din Germania şi furnizorii de baterii din Asia se reunesc în Ungaria într-o căsătorie din interes de miliarde de dolari, pentru a-şi accelera ambiţiile lor electrice, transmite Reuters. Companiile se extind în Europa centrală, unde Guvernul premierului ungar Viktor Orban sfidează prudenţa Occidentului faţă de China şi acordă beneficii generoase pentru a găzdui operaţiunile companiilor străine şi a revendica pentru Ungaria o poziţie de centru global pentru vehiculele electrice (EV).

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
BCE va continua să majoreze dobânda de referință cu câte 50 de puncte de bază

Directorul Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde, a anunțat că BCE va continua să majoreze dobânda de referință cu câte 50 de puncte de bază „pentru o anumită perioadă de timp”, pentru a lupta împotriva inflației persistente din zona euro. În contextul babcar, aceasta a explicat că BCE este interesată de evoluțiile pe termen lung.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Revista Biz
Un altfel de Colind de la antreprenorii de pe Via Transilvanica

De Sărbători, Cronicari Digitali și Raiffeisen Bank aduc în fața publicului un altfel de Colind, unul creat din pasiunea, dorințele de mai bine și urările venite de la antreprenorii de pe Via Transilvanica. Dacă Crăciunul este despre împlinirea dorințelor și urări de ani tot mai buni „Un altfel de Colind de la antreprenorii de pe Via Transilvanica”  tocmai despre asta vorbește! Raiffeisen Bank și Cronicari Digitali au adunat într-o serie editorială specială, în Biz,  fiecare poveste de antreprenoriat care vorbește despre speranță și determinare pe Via.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în StartUp Cafe
Web design – psihologia culorilor pentru design de logo-uri

Psihologia culorilor în designul web și grafic este folosită pentru diverse elemente – butoane, culoarea linkurilor de pe site, logo-ul companiei și multe altele. Să luăm un exemplu real: ce culoare are logo-ul unor companii de renume mondial? Și următoarea întrebare: dacă schimbăm culoarea în alta, va atrage sau va respinge utilizatorii, în comparație cu logo-ul original.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Ziarul Financiar
Teofil Mureşan, E-INFRA: Pregătirea continuă este extrem de importantă. Ni se pare greu să mergem din nou la şcoală, la 40-50 de ani, dar nu e aşa. Educaţia îţi dă curajul pentru acel think big în business

În următorii trei ani, grupul E-INFRA, controlat de omul de afaceri Teofil Mureşan, are ca obiectiv dublarea businessului, după ce anul acesta se îndreaptă spre afaceri consolidate de 400 de milioane de euro cu o echipă de 800 de oameni ♦ Afacerea a fost lansată în urmă cu 25 de ani, câteva lucruri fiind esenţiale pentru a face saltul de la o companie mică la una dintre cele mai mari firme antreprenoriale din România.

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...

Despre “Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”, cu...

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 10.00 am,  Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente