miercuri, octombrie 4, 2023

Revist Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Cum să extrageți avantaje dintr-o perioadă de încetinire economică

Companiile de bunuri de consum și retail (C&R) au fost printre primele afectate de impactul creșterii rapide a inflației și a așteptărilor tot mai mari de încetinire a economiei. În recesiunile anterioare, unele afaceri au reușit să prospere, cel puțin în termeni relativi. Acestea s-au pregătit pentru încetinirea economică atacând costurile și ajustând pozițiile stocurilor înainte ca cererea să scadă.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Voice
SAP Quality Awards 2022: Carrefour România și Profi România sunt câștigători în Europa Centrală și de Est

SAP anunță rezultatele SAP Quality Awards în Europa Centrală și de Est. În rândul câștigătorilor din subcategoria Business Transformation: Functional Transformation se află două companii locale, Carrefour România și Profi România, premiate pentru abordarea inovatoare pe care retailerii au avut-o în cadrul proiectelor lor de transformare digitală.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Revista BizCredit Europe Bank lansează Cardul Virtual pentru clienții CardAvantaj, Optimo Card și CEB Diamond

Credit Europe Bank România anunță lansarea Cardului Virtual pentru clienții CardAvantaj, Optimo Card și CEB Diamond, disponibil prin intermediul aplicației AVANTAJ2go.Orice posesor de card de credit fizic emis de Credit Europe Bank poate genera gratuit și instant un card virtual pe care îl poate utiliza oricând la orice plată online sau la POS.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Capital
Un nou lanț de magazine în România! S-a întâmplat chiar astăzi, 15 decembrie

Un nou lanț de magazine în România! Primark, retailerul internațional de modă, a deschis astăzi primul magazin din România în centrul comercial ParkLake, București. Paul McGarry, ambasadorul Irlandei în România, precum și Horia Tomescu, viceprimar General al Municipiului București, au participat la evenimentul de deschidere în calitate de oaspeți de onoare și au salutat intrarea Primark pe piața românească.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Aleph News
Banca Angliei majorează dobânzile din Marea Britanie de la 3% la 3,5%

Banca Angliei a majorat ratele dobânzilor din Marea Britanie cu 0,5%, până la 3,5%, în lupta sa continuă împotriva inflației. Este a noua creștere consecutivă a ratelor dobânzilor din decembrie 2021. În noiembrie, ratele dobânzilor se aflau deja la cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani. Inflația din Marea Britanie a fost de 10,7% în noiembrie, în scădere de la un maxim al ultimilor 41 de ani de 11,1% în octombrie. Banca Angliei are o țintă de inflație de 2%. Economiștii se așteptau în mare măsură la creșterea de 0,5% de astăzi. În noiembrie, BoE a majorat ratele cu 0,75%, cea mai mare creștere din ultimele trei decenii.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
Emil Boc: Aproape 60-70% din ceea ce se consumă este din import

Președintele Asociației Municipiilor din România, Emil Boc, a declarat că legea zonelor metropolitane este un pas înainte pentru descentralizarea administrației. Pe de altă parte, legat de agricultura românească, Boc a spus că țara noastră importă mai mult decât produce și avem acum o șansă unică, prin fondurile europene, să facă acest domeniu viabil. În opinia sa, „Legea zonelor metropolitane este un pas înainte, dar nu suficient pentru o administraţie descentralizată”, a declarat preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), Emil Boc.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Magazin
Olaf Scholz propune reluarea cooperării cu Rusia după război / Moscova respinge oferta Berlinului

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a propus reluarea cooperării comerciale cu Rusia după eventuala încheiere a războiului din Ucraina, dar Administraţia de la Moscova a respins propunerea liderului de la Berlin. Cancelarul Olaf Scholz a afirmat luni, într-un discurs rostit la 70 de ani de la înfiinţarea Comisiei germane pentru Cooperarea Economică în Estul Europei, că ar vrea relansarea cooperării cu Rusia după finalul războiului din Ucraina.

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Camera bucureșteană a premiat firmele din sectorul 6

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), cu sprijinul Primăriei sectorului 6, a organizat în Aula Carol I din sediul său istoric...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor pentru mediul public și privat de afaceri Propusă de însăși comunitatea de afaceri,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente