sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Eşti antreprenor sau manager şi cauţi o finanţare potrivită pentru businessul tău? 13 programe de finanţare sunt deschise în prezent şi în perioada următoare. Află care sunt

Start-up Nation, programul naţional de microindustrializare, fonduri nerambursabile pentru investiţii în energie regenerabilă, scheme de ajutor de stat sunt doar câteva dintre programele de finanţare pe care le pot accesa companiile în perioada care urmează.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
ROBOR la 3 luni a ajuns joi la 4,88% de la 4,79%. În 2022, indicele s-a majorat cu 61%

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei contractate înainte de luna mai 2019, a fost cotat joi, la 4,88%, valoare în creştere faţă de cea înregistrată în ziua precedentă, când a afişat o cotaţie de 4,79%, informează Ziarul Financiar.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Randstad România: Angajatorii nu țin ritmul cu așteptările angajaților

Angajatorii iau măsuri pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor în creștere ale angajaților, însă există o distanță între cerere și ofertă, după cum arată studiul Randstad Workmonitor realizat de grupul Randstad, o firmă care oferă servicii de resurse umane.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Aproape 20.000 de firme s-au închis în primele două luni din 2022 în România

Aproape 20.000 de afaceri s-au închis în primele două luni ale lui 2022, iar perspectivele primului semestru indică un record negativ al ultimilor trei ani, un semnal că economia națională se află în dificultate. Cele mai mari probleme sunt în comerț, servicii, industria prelucrătoare și în sectorul construcțiilor…
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Capitalizarea Tesla suferă după ce Elon Musk a ajuns la un acord cu Twitter

Capitalizarea Tesla a scăzut cu 126 miliarde de dolari după ce Elon Musk a ajuns la un acord prin care va cumpăra Twitter în schimbul a 44 mld. dolari. Investitorii, îngrijoraţi că miliardarul îşi va reduce participaţia la companie.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Acţionarii Transgaz au aprobat un dividend brut pe acţiune de 14,82 lei, pentru 2021

Acţionarii Transgaz au aprobat, în Adunarea Generală Ordinară de joi, un dividend brut pe acţiune în valoare de 14,82 lei, aferent anului financiar 2021, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
O treime dintre români au renunțat la job pentru că nu se integra în viața personală

Peste jumătate dintre români (56%) cred că dacă ar rămâne fără un loc de muncă, ar găsi repede unul nou, în timp ce 56% (față de 48% media globală) și-ar da demisia dacă locul unde lucrează i-ar împiedica să se bucure de viață, potrivit unui studiu care mai arată direcțiile spre care se îndreaptă piața forței de muncă după 2 ani de pandemie.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro