luni, octombrie 2, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleRo Estate Business: Real Estate Dubai - „cheia unei afaceri de succes...

Ro Estate Business: Real Estate Dubai – „cheia unei afaceri de succes este comunicarea excelentă, înțelegerea nevoilor și preferințelor clienților și construirea încrederii”

Ro Estate Business este o emisiune despre piața imobiliară din România și piața internațională, despre povești din lumea afacerilor imobiliare, este o emisiune cu analize și oportunități din piața imobiliară.

Prima invitată a emisiunii a fost Ana Mihai Schmidt. Deși născută în București, Ana și-a petrecut ultimul deceniu în Emiratele Arabe Unite, fiind o persoană adaptabilă și multiculturală, cu poftă de viață. Aceasta deține cunoștințe atât despre dezvoltările vechi cât și despre cele noi din Dubai, deoarece a urmărit extinderea orașului într-un ritm rapid de-a lungul anilor.

Ana spune despre sine: „am o experiență extinsă de 12 ani în servicii clienți, am realizat că cheia unei afaceri de succes este comunicarea excelentă, înțelegerea nevoilor și preferințelor clienților și construirea încrederii. În plus onestitatea, discreția și o abordare simplă ma deosebesc de alții din industria imobiliară, acest lucru este esențial pentru a sprijinii afaceri și colaborări pe termen lung.”

Ana a mai adăugat: „ies mereu din zona mea de confort și asta am făcut toată viața mea și mi-am dat seama că asta este singura opțiune pe care o are orișicine pentru a se dezvolta”

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

🎥 Evaluare imobiliara, evaluare de business. Tendințe în piață imobiliară.

Am vorbit despre antreprenoriat în domeniul imobiliar și în domeniul evaluărilor imobiliare și de business, despre evotutiile din domeniul imobiliar în contextul crizelor mai...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente