marți, martie 5, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleRo Estate Business: Real Estate Dubai - „cheia unei afaceri de succes...

Ro Estate Business: Real Estate Dubai – „cheia unei afaceri de succes este comunicarea excelentă, înțelegerea nevoilor și preferințelor clienților și construirea încrederii”

Ro Estate Business este o emisiune despre piața imobiliară din România și piața internațională, despre povești din lumea afacerilor imobiliare, este o emisiune cu analize și oportunități din piața imobiliară.

Prima invitată a emisiunii a fost Ana Mihai Schmidt. Deși născută în București, Ana și-a petrecut ultimul deceniu în Emiratele Arabe Unite, fiind o persoană adaptabilă și multiculturală, cu poftă de viață. Aceasta deține cunoștințe atât despre dezvoltările vechi cât și despre cele noi din Dubai, deoarece a urmărit extinderea orașului într-un ritm rapid de-a lungul anilor.

Ana spune despre sine: „am o experiență extinsă de 12 ani în servicii clienți, am realizat că cheia unei afaceri de succes este comunicarea excelentă, înțelegerea nevoilor și preferințelor clienților și construirea încrederii. În plus onestitatea, discreția și o abordare simplă ma deosebesc de alții din industria imobiliară, acest lucru este esențial pentru a sprijinii afaceri și colaborări pe termen lung.”

Ana a mai adăugat: „ies mereu din zona mea de confort și asta am făcut toată viața mea și mi-am dat seama că asta este singura opțiune pe care o are orișicine pentru a se dezvolta”

NAI Romania: Creșterea numărului de investitori români în Dubai crește expunerea...

Dubaiul se află pe locul al doilea între cele mai puțin riscante piețe imobiliare din lume, având un risc de numai 0,16%, după...

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro