marți, iunie 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleSi eu sunt antreprenoare: Daniela Raicu - sfat pentru fetele din antreprenoriat:...

Si eu sunt antreprenoare: Daniela Raicu – sfat pentru fetele din antreprenoriat: „nu trebuie niciodată sa abdice sau să se sperie”

Invitata emisiunii „Si eu sunt antreprenoare” de săptămâna aceasta a fost Daniela Raicu. Daniela are o carieră în antreprenoriat de 23 de ani, iar compania pe care o deține se numește NCD IMAGE ce este o agenție de publicitate, creație grafică și materiale publicitare, materiale promoționale, comercializare de ambalaje pentru colectarea de deșeuri medicale din unități sanitare.

Mai mult decât atât, Daniela Raicu a intrat de 10 ani și în sfera serviciilor de beauty cu salonul cosmetic TRESTIANA.

Pe lângă antreprenor, aceasta este și mamă, reușind să pună bazele primului business înainte cu 6 luni de a se naște fiica ei cea mare.

“Am vrut să fiu pe cont propriu întrucât lucrând ca multe alte femei înainte în privat la multinaționale; ca să poți să ai un copil trebuie să-ți oferi un pic de răgaz și să stai tu cu tine însuți și atunci mi-a venit ideea că n-are rost să mă mai întorc în multinaționale și mai bine pornesc o afacere pe cont propriu”

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,923FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro