marți, martie 5, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleSi eu sunt antreprenoare: Mihaela Badea – „din dorința de a mă...

Si eu sunt antreprenoare: Mihaela Badea – „din dorința de a mă perfecționa am început să învăț alături de oameni, cu oameni”

Invitata de astăzi a emisiunii „Si eu sunt antreprenoare” a fost Mihaela Badea, fondator Atelierul de uniforme.

Mihaela Badea este de 25 de ani în antreprenoriat, cu business-ul Atelierul de uniforme, unde produce uniforme pentru societăți de pază, societăți medicale, HORECA și construcții. Are o experiență de peste 25 de ani în crearea uniformelor de calitate înaltă, produse 100% românești create în propriul atelier de croitorie.

Începând cu anul 2002, Mihaela Badea lucrează cu Casa Regală, iar în 2012 a devenit furnizor oficial al Casei Regale. Misiunea pe care aceasta și-o propune este: „ne dorim să educăm antreprenorii pentru a acorda o mai mare importanță propriei imagini a companiei prin a alege uniformele potrivite pentru tipul lor de business”

🎥 Asociația NIA Neurodiversity Academy

🎥 Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat social / Asociația NIA Neurodiversity Academy 🎤 Invitat: Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy Director General...

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro