duminică, aprilie 14, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
ASF: Euroins a plătit până acum 50% din valorea totală a amenzilor de 7,87 mil. lei

Euroins România Asigurare-Reasigurare S.A. a contestat Decizia A.S.F. nr. 1662/21.12.2021 privind sancţionarea cu amendă în cuantum de 3.546.000 lei şi stabilirea unor măsuri, au transmis reprezentanţii ASF pentru ZF.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Povestea celui mai mare faliment din Europa. Cine este miliardarul care a pierdut tot şi a ajuns la puşcărie după ce a lăsat compania cu datorii de 14 miliarde de dolari

De numele lui Calisto Tanzi se leagă atât naşterea, cât şi prăbuşirea unui imperiu. El este fondatorul Parmalat, asociat cu unul dintre cele mai cunoscute falimente ale Europei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Noi amenzi pentru companiile din energie: 2,63 de milioane de lei, sancțiuni în urma controalelor ANRE

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aplicat furnizorilor de gaze naturale şi de energie electrică amenzi contravenţionale în valoare totală de 2,63 de milioane de lei, în cadrul unei noi serii de acţiuni de control.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) organizează conferința “Surse de finanțare pentru tineri antreprenori în 2022”

Veste bună pentru tinerii antreprenori din România. Toate detaliile despre oportunităţile de finanţare ale anului 2022 vor putea fi aflate dintr-o conferinţă online ce va avea loc pe 17 februarie.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
INS: În anul 2021, salariul mediu net a crescut cu 7,2%, la 3.879 lei

În ultima luna din anul 2021, în România, câştigul salarial mediu nominal brut a fost 6.327 lei, cu 383 lei (+6,4%) mai mare decât în luna noiembrie, iar câştigul salarial mediu nominal net a fost 3.879 lei, cu 7,2% mai mult decât în luna decembrie a anului 2020,  a anunţat, vineri, Institutul Naţional de Statistică.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Preşedinta Băncii Centrale Europene: Creşterea dobânzilor nu va schimba preţurile energiei

Preşedinta Băncii Centrale Europene (BCE) Christine Lagarde a reacţionat în faţa parlamentarilor europeni la criticile politicienilor conservatori care au acuzat politica băncii centrale a zonei euro pentru inflaţia care erodează în prezent puterea de cumpărare a europenilor.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
SimpleShop, business update: peste 800 de magazine facilitate de platformă și aproximativ 3 magazine noi pe zi

SimpleShop – cea mai puternică soluție tehnologică de ecommerce pentru IMM-uri, construită în România – anunță că a ajuns la peste 800 de magazine facilitate de platformă și un ritm de aproximativ 3 magazine noi pe zi. Acest număr de magazine reprezintă o performanță foarte bună, reflectând atât apetitul comercianților pentru trecerea la …
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

Lipsa de personal remodelează piața muncii, deschide ușa inteligenței artificiale

Economia mondială suferă din cauza unui deficit de resurse umane care a atins un nivel record în ultimii 17 ani. Trei din patru angajatori...

“Inimi Generoase – Gala Brazilor de Crăciun”, proiect finalizat: au...

În decembrie 2023, în cadrul evenimentului de excepție “Inimi Generoase - Gala Brazilor de Crăciun”, organizat de Asociația Caravana Fericirii, BCR și CCINA Constanța,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro