vineri, iulie 1, 2022
AcasăREVISTA ONLINEArticoleCristina Bara, Speaker certificat JMT la John Maxwell Team Romania: Foarte mulți...

Cristina Bara, Speaker certificat JMT la John Maxwell Team Romania: Foarte mulți vor să devină antreprenori pentru că se gândesc că vor munci mai puțin

Invitata celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a fost Cristina Bara, Coach, Trainer, Speaker Certificat JMT la John Maxwell Team Romania. De la parcursul său profesional până la momentul actual, trecând prin abilitățile de care are nevoie o persoană pentru a deveni lider și ajungând până la perspectivele antreprenoriatului feminin, găsiți toate detaliile discuției în interviul de față.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.
spot_img
spot_img
spot_img

postări recente:

spot_img
7,596FaniÎmi place
123AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

spot_img

Evenimente:

spot_img