marți, noiembrie 28, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaSăptămâna Internațională a Coaching-ului (ICW)

Săptămâna Internațională a Coaching-ului (ICW)

Săptămâna Internațională a Coaching-ului (ICW) reprezintă celebrarea anuală, la nivel global, a coaching-ului ca profesie și anul acesta se va derula în perioada 8-14 mai.

International Coaching Week (ICW) își propune să educe publicul cu privire la importanța de a lucra cu un coach profesionist ICF și să popularizeze progresele și rezultatele obținute prin intermediul procesului de coaching. Pe parcursul unei săptămâni, coach-ii din întreaga lume oferă o varietate de activități și servicii pro bono în comunitățile lor locale, pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a experimenta coachingul și beneficiile sale în mod direct.

Cum celebrăm Săptămâna Internațională a Coaching-ului în România?

Sub titlul ”EXPLORE YOUR POTENTIAL” ICF Romania invită publicul larg să exploreze felul în care putem descoperi și crește potențialul nostru începând chiar de acum!

Pe durata Săptămânii Internaționale a Coaching-ului, ICF Romania primește cu inima deschisă pe toți cei dornici să încerce una dintre cele mai eficiente metode de dezvoltare personală, profesională și relațională – coaching-ul, oferit la cele mai înalte standarde de profesionalism și experiență în domeniu.

Coaching 1:1, webinarii și workshop-uri în mai multe orașe din țară sunt modurile în care poți trăi experiența de coaching în cadrul ICW. Alege ce ți se potrivește, accesând site-ul dedicat!

Între 8 și 14 mai 2023, ICF România va fi gazda unei serii de evenimente online susținute prin platforma Zoom, oferind astfel participanților o experiență autentică a coaching-ului profesionist. Ai posibilitatea să te înscrii la oricare dintre workshop-urile gratuite listate mai jos, evenimente oferite pro bono.

În timpul Săptămânii Internaționale a Coaching-ului, nu doar ICF România organizează evenimente. Sute de inițiative și activități sunt pregătite în toate colțurile lumii, în multiple limbi de către toate Chapter-ele ICF Global

Puteți vedea toate evenimentele disponibile aici.


  • Tags / Etichete / rubrici:
  • coach

Autori de bestsellers, experți și speakeri internaționali de top vin în...

Future of Organizations, cea mai mare conferință de coaching și leadership din Europa de Sud-Est are loc între 1 și 2 martie la București Autori...

🎥 RO business storytelling: Leadership & Performance Coach

🎤 Invitat: Dr. Raluca Andreea Popa, Fondator Cymbia, Leadership & Performance Coach 😎 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român https://www.youtube.com/watch?v=48s4XwXUfJI&t=7s 🎬Producător: Mădălina Samoilă & Revista...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente