sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleNordis Group o numește pe Mihaela Alsamadi în funcția de Head of...

Nordis Group o numește pe Mihaela Alsamadi în funcția de Head of HR

Nordis Group, dezvoltator specializat în ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, își mărește echipa de profesioniști numind-o pe Mihaela Alsamadi în funcția de Head of HR Nordis Group.

Din noul rol, Mihaela Alsamadi va coordona activitatea de resurse umane, cu focus pe procese diverse, printre care managementul talentelor, recrutare, retenție, comunicare internă și externă ce vizează activitatea de HR, compensații și beneficii, precum și procese operaționale.

„Mă alătur echipei Nordis cu mult entuziasm și energie. Misiunea mea este să susțin creșterea accelerată a companiei printr-o viziune integrativă de HR. Cred că o cultură a performanței se realizează printr-o strânsă colaborare cu partenerii din business și prin inițiative de HR relevante, de aceea sunt încântată să pun în aplicare cele mai bune practici deprinse în mai bine de 10 ani de experiență în domeniul resurselor umane”, a precizat Mihaela Alsamadi, Head of HR Nordis Group.

Mihaela Alsamadi are o experiență acumulată în companii internaționale de renume din industria IT, precum 2Checkout, Verifone, UiPath și Avira. Mihaela a coordonat echipe responsabile de toate procesele de HR, la nivel global. Totodată, a implementat strategii de recrutare și employer branding la nivel local și regional. În tot acest timp, a fost un partener dedicat pentru echipele de management, oferind consiliere pe toate ariile ce vizează activitatea de resurse umane.

”Continuăm procesul de recrutare a unor oameni extrem de talentați pentru pozițiile cheie din companie. Alăturarea Mihaelei Alsamadi în echipa de management Nordis Group reprezintă un câștig semnificativ pentru companie și susține obiectivele de amploare și dezvoltarea accelerată, atât la nivelul inițiativelor de business, cât și la nivelul extinderii echipei, pe care le avem în plan în perioada următoare”, a declarat Emanuel Poștoacă, Președinte și Fondator Nordis Group.

Despre Nordis Group

Nordis Group reprezintă un grup de firme fondat în România, cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.

Articolul precedent
Articolul următor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

Consiliul de instruire în industria construcțiilor

A devenit de la sine înțeles, atunci când întrebi un antreprenor sau un manager despre principalele provocări cu care se confruntă, să auzi că...

Confederația Patronală Concordia, în parteneriat cu KPMG lansează studiul “Analiza Pieței...

14 Februarie 2023 - Confederația Patronală Concordia, în parteneriat cu KPMG în România, a lansat studiul Analiza Pieței Muncii în România, parte a efortului de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,930FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro