sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Surpriză de proporţii: Ştefan Vuza, antreprenorul-campion al Bursei, care a ajuns cu Chimcomplex la o evaluare de 5,5 mld. lei, vrea să cumpere Petromidia, cea mai mare rafinărie din România. El a intrat deja în discuţii cu celebra bancă Rotschild pentru atragerea de finanţare

Chimcomplex Borzeşti (CHOB), cea mai mare companie de pe segmentul AeRO al Bursei de la Bucureşti, vrea să se finanţeze prin intermediul unei emisiuni de obligaţiuni în S1/2022 şi să atragă parteneri de equity pentru a susţine planurile care vizează producţia de hidrogen ca materie primă pentru industria chimică şi hidrogen pentru energie termică.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Preţurile gazelor europene cresc în urma îngrijorărilor germane cu privire la conducta Nord Stream 2: „Dependenţa UE de gazele ruseşti va creşte dacă Nord Stream 2 va fi aprobată”

Contractele futures pe gaze europene au crescut luni cu 11%, după ce, potrivit ministrului german de externe Annalena Baerbock, conducta Nord Stream 2 nu poate fi permisă în forma sa actuală, deoarece nu respectă legislaţia UE, scrie Financial Times.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Brandul Seroussi anunță numirea lui Andrei Bușoi în funcția de Director General. Ținute Seroussi au ajuns pe scena Oscarurilor și în filmul The Protege, cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson

Cu o istorie de 23 de ani pe piața românească de modă masculină, brandul Seroussi face parte din portofoliul grupului cu acelasi nume, un joint venture româno-canadian care mai deține si trei fabrici de confecții în Romania, doua in Odorheiul Secuiesc și una in Botosani.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Philip Morris International anunță investiții importante în fabrica din Otopeni

În planurile sale de viitor, Dragoș Bucurenci, Director External Affairs Philip Morris intenţionează să realizeze un  viitorul ar putea fi unul fără fum. Însă pentru a ajunge la el, adulții care au probleme în a renunța la fumat au nevoie de alternative.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Cele mai căutate locuri de muncă în România anului 2021. Ingineria este pe primul loc în preferințele angajaților

Dacă 2020 a fost un an plin de pesimism și probleme financiare pentru români, 2021 a fost un an de revenire pe piața muncii a unui număr impresionant de oameni. În prezent, tinerii din ţara noastră sunt interesați de meserii bănoase, Cele mai căutate oportunități de angajare au fost în inginerie, potrivit eJobs.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Preţurile terenurilor din Bucureşti aproape s-au dublat ȋn 2021

Preţurile terenurilor din Bucureşti potrivite pentru dezvoltări imobiliare aproape s-au dublat în acesta an. Cele mai scumpe zone sunt în continuare centrul şi nordul, arată o analiză a companiei de consultanţă imobiliară Investpoint.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
Compania românească de securitate cibernetică Bitdefender a angajat băncile JP Morgan şi Morgan Stanley pentru un IPO în SUA

Potrivit unor surse citate de Unquote, compania de securitate cibernetică fondată de Florin și Măriuca Talpeş a angajat, la începutul acestei luni, băncile JP Morgan şi Morgan Stanley pentru o ofertă publică inițială în Statele Unite.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Mare lanț de săli de fitness din România, cumpărat de un fond de investiții susținut de Uniunea Europeană

Un fond de investiții susținut de Uniunea Europeană a achiziționat un pachet majoritar de acțiuni dintr-un lanț de săli de fitness, considerat al doilea cel mai mare din România, după liderul World Class.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Nvidia conduce revoluția industrială a inteligenței artificiale

Există o poveste legată de goana după aur din California, cum că doar câțiva căutători norocoși s-au îmbogățit, însă adevărul e că au existat...

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro