miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleDiana Maria Georgescu, Delta Guide: „Dacă ai oameni potriviți pe locul potrivit,...

Diana Maria Georgescu, Delta Guide: „Dacă ai oameni potriviți pe locul potrivit, practic businessul merge și profitul o să se atingă în mod natural”

Invitata celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a fost Diana Maria Georgescu, Business Consultant și creator al tool-ului de optimizare în afaceri Business Soul2$oul, dar și al celui de dezvoltare în carieră Find Your Talent. Pornind de la aceste metode inovatoare, precum și de la experiența implementării lor în companii și la nivel personal, trecând apoi prin experiențele tranformatoare pe care le-a parcurs și care au ajutat-o să-și modeleze atât viața profesională cât și pe cea personală, Diana Maria Georgescu ne-a povestit deschis cum a ajuns în acest moment al carierei.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...

S-a lansat pachetul Elite GameChanger

Ultimii doi an au fost provocatori pentru mediul antreprenorial, dar si pentru agențiile de comunicare și marketing care s-au trezit peste noapte fără bugete. Pandemia...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente