vineri, iulie 19, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Margareta Tănase, directorul operaţiunilor industriale ale Zentiva în România: „Căutam oportunităţi de a aduce produse noi în fabricaţia locală“. Fabricile Zentiva şi Labormed pot produce anual 160 milioane de cutii de medicamente. Circa 60% din producţia Zentiva merg la export, în timp ce doar 5% din ce scoate pe porţi Labormed ajunge pe pieţele externe

Tranzacţia internaţională care a ads în portofoliul Zentiva încă o fabrică de medicamente în România, Labormed, a crescut capacitatea de pro­ducţie cu încă 35 milioane de cutii de medicamente. În prezent, pe porţile celor două fabrici din vestul Capitalei – Zentiva şi Labormed – pot ieşi 160 de milioane de cutii de medicamente, iar planurile urmă­resc dezvoltarea portofoliului de produse.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Compania ce deține Allview intră pe piața mașinilor electrice

În România, Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță intrarea pe o nouă piață, cea a mașinilor electrice. În ultimii ani, industria IT a cunoscut un grad de dezvoltare și inovare din ce în ce mai accentuat, fapt constatat și în cadrul industriei auto.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Consiliului Concurenţei: Anunţarea unor majorări de preţuri poate încălca legea concurenţei

Consiliul Concurenţei atrage atenţia asociaţiilor profesionale că fiecare companie trebuie să îşi stabilească independent politica comercială, iar anticiparea unui anumit preţ ce ar trebui practicat poate intra sub incidenţa prevederilor legii concurenţei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Danone investește 4 milioane euro într-o nouă linie de ambalare prietenoasă cu mediul

Danone România a investit 4 milioane euro într-o nouă linie de ambalare în fabrica sa din București. Compania va schimba ambalejele pentru iaurturile de băut din gamele Danone și Activia.
<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Azomureș a beneficiat de ajutor de la stat. Câți bani a primit, de fapt

Guvernul a venit în ajutorul marilor consumatori de energie. Ministerul Energiei a oferit peste 130 milioane de euro pentru marii producători. Una dintre companiile vizate este chiar Azomureș, care, în urmă cu câteva zile, a anunţat că opreşte temporar producţia, din cauza preţului ridicat la gaze naturale şi energie electrică..
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Producția de iPhone 13 de la Apple a scăzut cu 20% în septembrie-octombrie

Trimestrul de sărbători este unul dintre cele mai aglomerate pentru companie, deoarece mulți consumatori caută să cumpere produsele sale drept cadouri, cu câteva săptămâni înainte de Crăciun.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
Dispare un reper al Capitalei: Hotel InterContinental București își schimbă denumirea

Începând cu 1 ianuarie 2022, Hotel InterContinental București se va numi Grand Hotel Bucharest. În plus, hotelul va intra într-un amplu proiect de renovare și modernizare, în urma unei investiții estimate la 21 de milioane de euro.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
O companie de produse bio, parteneriat cu lanțul românesc de cafenele 5 to go

O companie care produce și comercializează produse alimentare și nealimentare anunță un parteneriat strategic cu lanțul românesc de cafenele 5 to go și lansează o gamă nouă de gustări.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro