vineri, iunie 14, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleDragoș Pîrnog, Explore Travel: „Este foarte important să ai, până la urmă,...

Dragoș Pîrnog, Explore Travel: „Este foarte important să ai, până la urmă, și un agent de turism cum ai doctorul stomatolog și avocat sau notar”

Invitatul celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a fost Dragoș Pîrnog, partener în compania de turism Explore Travel, o firmă cu vechime piața românească de profil, care a străbătut toate etapele de la turismul de concerte până la cel corporate. Pentru că activitatea sa nu constă însă numai în momentele frumoase în care descoperă destinații nebătute de pasul omului, pe care să le recomande apoi clienților săi, Dragoș a acceptat să stea de vorbă deschis cu noi despre provocările industriei, mai ales în contextul unei pandemii fără precedent în memoria recentă. Ideile și recomandările sale pentru cei care activează în domeniu, dar și pentru turiștii obișnuiți, le găsiți în interviul de față:

Articolul precedent
Articolul următor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

Târgul de Turism al României ROMEXPO, punct cheie al dezvoltării turistice

Astăzi, în data de 23 februarie 2023, începând cu ora 11:00, s-a susținut prima zi a Târgului de Turism al României în incinta Pavilionului...

PRIMUL OMD DEZVOLTAT LA NIVEL JUDEȚEAN A PRIMIT AVIZUL DIN PARTEA...

PRIMUL OMD DEZVOLTAT LA NIVEL JUDEȚEAN A PRIMIT AVIZUL DIN PARTEA #MAT! Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) a emis joi, 16 februarie a.c., avizul pentru...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,931FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro