vineri, iulie 19, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleTârgul de Turism al României ROMEXPO, punct cheie al dezvoltării turistice

Târgul de Turism al României ROMEXPO, punct cheie al dezvoltării turistice

Astăzi, în data de 23 februarie 2023, începând cu ora 11:00, s-a susținut prima zi a Târgului de Turism al României în incinta Pavilionului B2 din complexul ROMEXPO. Întinderea târgului a fost cuprinsă de o varietate de standuri turistice naționale, cât și internaționale. Standurile naționale au oferit informații sub formă de broșuri, hărți, haine, preparate tradiționale, ba chiar și vase confecționate în stil tradițional din cele mai renumite și apreciate zone ale țării.

De asemenea, la eveniment au participat Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, președintele Consiliului Județean Suceava, domnul Gheorghe Flutur, cât și secretarii de stat din cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, precum doamna Tudorița Lungu și domnii Cătălin Canciu, Lucian Rus și Angel-Iulian Călin.

Aceștia au realizat un tur vast al standurilor, bucurându-se de numeroasele preparate, informații turistice, cât și de programele artistice ce au fost oferite de expozanți și artiștii binevoitori ce i-au așteptat cu mare drag.

 

 

”Eu m-am născut în municipiul Râmnicu Sărat din județul Buzău, motiv pentru care rezonez foarte tare cu zona asta. Sunt mândră ca este al doilea Geoparc Industrial, primul fiind Țara Hațegului. În această calitate este prezent Buzăul la standul național. M-am gândit ca în acest an, Statul Ministerului să prezinte Ecoturismul Geoparcurilor ce sunt cunoscute. Cât despre modul de prezentare al standurilor, acestea sunt prezentate foarte interesat, fiecare scoate în evidență ceea ce are mai bun, este foarte plăcut” a declarat doamna Secretar de Stat Tudorița Lungu privitor Geoparcurilor și a experienței acesteia în cadrul Târgului de Turism.


  • Tags / Etichete / rubrici:
  • turism
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

PRIMUL OMD DEZVOLTAT LA NIVEL JUDEȚEAN A PRIMIT AVIZUL DIN PARTEA...

PRIMUL OMD DEZVOLTAT LA NIVEL JUDEȚEAN A PRIMIT AVIZUL DIN PARTEA #MAT! Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) a emis joi, 16 februarie a.c., avizul pentru...

Turismul în primele 7 luni ale anului, în creștere cu 25,5%...

În primele 7 luni din 2022, 5.907.100 de turiști au ales să își petreacă vacanțele în România. Astfel, a fost înregistrată o creștere a numărului...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro