miercuri, iulie 24, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
După ratarea contractului cu Wework, dezvoltatorul Forte Partners anunţă primul chiriaş în clădirea Millo Offices de lângă Calea Victoriei: Inulta , o companie care activează în comeniul corporate performance management

Forte Partners a semnat pentru înch­i­rie­rea a unei suprafeţe de 900 mp în proiectul Millo Offices către compania Inulta fondată în România şi activă în domeniul CPM (corporate performance management). Acesta este primul contract anunţat pentru Millo Offices de când cei de la WeWork au renunţat la contractul pentru întreaga clădire.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Indicele ROBOR la trei luni închide săptămâna la o cotaţie de 2,43%, în creştere de la 2,40% joi. În prima săptămână din noiembrie indicele s-a majorat cu 2,96%

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei contractate înainte de luna mai 2019, a fost cotat vineri la 2,43%, în creştere de la 2,40% joi.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Bicicletele electrice Serial 1 lansate de Harley Davidson: cât costă și unde le găsești în București

Bicicletele Serial 1, lansate de compania Serial 1 Cycle, fondată de către producătorul de motociclete Harley Davidson, au ajuns și în showroom-ul dealer-ului din București. Am vizitat locația pentru a afla mai multe despre specificațiile noilor biciclete și banii pe care românii trebuie să-i scoată din buzunar pentru a le cumpăra.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
În promovarea vaccinului Pfizer sunt banii ci nu imunizarea populației este părerea lui Cristian Terheş

Vaccinurile anti-covid, „o afacere” de miliarde de dolari americani. Europarlamentarul Cristian Terheș aduce acuzații grave la adresa producătoriilor de vaccin. Pfizer estimează că în 2021, 2022 vânzările vor depăși 65 de miliarde de dolari americani.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Black Friday 2021: 18,4 miliarde de lei pentru e-commerce în 2021. Companiile își dublează profitabilitatea

O analiză a comerțului online de Black Friday arată optimist. După ce anul 2020 a fost cel mai bun de până acum pentru companiile care activează în e-commerce, anul 2021 se arată și mai promițător. Mai exact, companiile își dublează profitabilitatea.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Preţurile globale ale alimentelor au crescut şi au egalat un record vechi de 10 ani

Preţurile globale ale alimentelor au crescut şi au atins nivelul înregistrat în iulie 2011, arată raportul publicat joi de Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite (FAO).
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
Sensiblu intenționează să preia 23 de farmacii Optifarm. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția

Sensiblu SRL este parte din Grupul Penta Investments, specializat în investiții pe termen lung în diferite sectoare de activitate, printre care domeniul medical, serviciile bancare, investițiile imobiliare, industria divertismentului (pariuri sportive, eSports, jocuri), producția şi distribuția produselor alimentare congelate, mass-media, distribuția de cărți, jucării şi produse cosmetice etc.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business24.ro:
Gazprom promite să pună capăt crizei energetice din Europa. „Nu ne interesează nici preţurile scăzute record, nici preţurile record ale gazelor”

Gazprom se angajează să satisfacă cererea europeană de gaze şi doreşte să atingă o piaţă echilibrată, previzibilă, a declarat miercuri directorul pentru exporturi al grupului rus, Elena Burmistrova, transmite Reuters.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Ce fac diferit Training Managerii de succes pentru a-și ajuta echipele...

Într-o lume globalizată, comunicarea eficientă cu partenerii de afaceri din diferite colțuri ale lumii este esențială pentru succesul oricărei companii multinaționale. “Barierele lingvistice pot...

Președintele CCIB a participat la Ceremonia deschiderii Ambasadei Republicii Democratice...

Răspunzând invitației E.S. dna. Madurika Joseph Weninger, primul ambasador desemnat al Republicii Democratice Socialiste Sri Lanka în țara noastră, dl. Iuliu Stocklosa, președintele Camerei...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,917FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro