vineri, martie 31, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Deloitte: Economia circulară poate diminua cu aproape o treime consumul de resurse și materii prime la nivel global

Economia circulară poate diminua cu aproape o treime volumul actual al consumului de resurse și materii prime la nivel global, prelungind durata de viață a produselor și asigurându-se că acestea intră în cicluri de viață complete.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
EY: Marile averi sub lupa fiscului – ce impact vor avea noile reguli?

Controlul averilor este un subiect sensibil, aprig dezbătut peste tot în lume, nu doar în România. Autoritățile fiscale de peste tot caută cele mai adecvate soluții.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Business-Voice
În 2023 mediul de afaceri continuă să fie supus unor provocări complexe și competitive

În 2023 mediul de afaceri continuă să fie supus unor provocări complexe și competitive, iar direcțiile anticipate de echipele de management sunt variate, de la creșterea competiției, schimbările tehnologice, costuri crescute, schimbări legislative, până la tematica mediului.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Analiză: În România, aproximativ 600.000 de femei sunt implicate direct în afaceri în calitate de acționar sau asociat

Aproape 600.000 de femei sunt acționare sau asociate în companii active în mediul de afaceri din România, cu 11% peste nivelul din 2019 și cu 46% mai multe decât în 2013, arată datele de la Registrul Comerțului analizate de specialiștii KeysFin.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Conducerea Hidroelectrica spune că nu este afectată de decizia instanței

Conducerea Hidroelectrica, pe care Curtea de Apel București o consideră numită ilegal, spune că decizia instanței nu este retroactivă, astfel încât mandatele directorilor actuali rămân valabile.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Lazea (BNR): Cel mai bun program de ţară pe care îl avem este PNRR-ul, că ne place, că nu ne place

Cel mai bun program de ţară pe care îl are România este Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a declarat, marţi, într-o conferinţă de specialitate, Valentin Lazea, economist-şef la Banca Naţională a României (BNR).

<<Click AICI pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro EY: Tranzacțiile cu produse accizabile pe teritoriul UE desfășurate complet digital. Care sunt noutățile? Au trecut aproape două luni de când Statele...

🟩Bursa de Valori București deschide pe verde ședința de tranzacționare de...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiul CMS European M&A 2023: Număr record de tranzacții înregistrate anul trecut, în ciuda contextului economic dificil Activitatea de tranzacționare în Europa a...

🟥De această dată BVB deschide ședința pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai mare scădere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img