marți, martie 21, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
UniCredit Bank anunță lansarea programului „Noua Casă 2023” și o ofertă specială la creditul ipotecar standard cu dobândă fixă în primii 5 ani

UniCredit Bank propune clienților o nouă campanie pentru creditele ipotecare / imobiliare, cu  dobândă fixă* de la 6,9%/an în primii 5 ani, DAE de la 8,15%, și un premiu în valoare netă de 2.000 de lei, disponibil atât pentru achiziția unei noi locuințe cât și pentru refinanțare, și anunță totodată participarea în programul “Noua Casă 2023”.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Cei mai buni o sută de programatori ai României intră în competiție în primul hackathon dedicat noilor tehnologii 

Peste 100 de programatori experimentați vor participa, în weekendul 11-12 martie 2023, la The Bucharest Hackathon, un eveniment aflat la prima ediție și care își propune să creeze cea mai mare comunitate de programatori din România.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Italia se opune planului Uniunii Europene de a interzice în 12 ani vânzarea automobilelor noi pe benzină și motorină

Gilberto Pichetto Fratin, ministrul italian al Energiei, a declarat că Italia intenţionează să voteze împotriva planurilor europene de a interzice în 12 ani vânzarea maşinilor noi alimentate cu benzină şi motorină.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Carla Corb (Tinmar Energy): „Construim relații transparente și pe termen lung, în deplină egalitate cu clienții noștri”

Carla Corb, Marketing & Corporate Communication Manager la Tinmar Energy, vorbește despre valorile brandului Tinmar, cel mai mare furnizor privat de energie electrică din România.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
Rubla alunecă la minimul ultimelor 10 luni, pe fondul scăderii prețurilor la energie

În prezent, Rubla rusă a scăzut la cel mai slab nivel din ultimele 10 luni, pierzând aproximativ 20% din valoarea sa de la începutul lunii decembrie, în timp ce sancțiunile occidentale, scăderea veniturilor energetice ale Moscovei și cheltuielile militare ridicate exercită presiune asupra monedei.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Numărul autorizaţiilor de construire pentru clăduri rezidenţiale a scăzut cu 18,5%, în ianuarie (INS)

Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale a scăzut cu 18,5% în ianuarie 2023, comparativ cu aceeaşi lună din anul anterior, arată datele Institutului Naţional de Statistică (INS), publicate miercuri.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Indemnizaţia de şomaj şi toate beneficiile sociale se majorează de la 1 martie

Indemnizaţia de şomaj şi toate beneficiile sociale care se raportează la Indicatorul Social de Referinţă (ISR) cresc de la 1 martie 2023, ca urmare a majorării cu 13,8% a acestui indicator, informează Ministerul Muncii.

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiu RE/MAX România: 60% dintre românii care au achiziționat locuințe anul trecut au folosit venituri proprii RE/MAX România, parte a liderului mondial în...

🟩Bursa de Valori București deschide ședința de marți cu majoritatea indicilor...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiu VELUX: Peste 70% dintre români spun că starea de spirit le este îmbunățită de prezența luminii naturale în locuințe Astăzi, mai mult...

🟥Bursa de Valori București deschide ședința de azi pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București toți indicii au fost pe roșu: Cea mai semnificativă scădere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img