joi, noiembrie 30, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleRevista Patronatului Român - cine suntem noi?

Revista Patronatului Român – cine suntem noi?

Revista Patronatului Român este un portal care reprezintă interesele mediului de afaceri din România, cu misiunea asumată de a fi un catalizator al spiritului antreprenorial și o platformă capabilă să genereze o importantă plusvaloare în dialogul social, oferind un spațiu de comunicare partenerilor sociali – Guvern, administrație centrală și locală, patronate, sindicate – pentru diseminarea informațiilor relevante în mediul de afaceri.

În esența sa, Revista Patronatului Român este un „centru de informare pentru afaceri”, situat în afara oricărui fel de partizanat politic.

Revista este editată la București de către editura privată PTAH și își propune să fie o oglindă a mișcării patronale din România. Revista oferă informații la zi despre mediul antreprenorial, despre legislația din domeniul economic, oportunități de business, portrete ale unor antreprenori de succes și ale unor organizații/societăți reprezentative pentru mediul de afaceri din România, evenimente la nivel central și local, precum și analize ale mediului economic și de afaceri din România.

Portalul Revista Patronatului Român desfășoară 3 activități principale.

Prima este revista online cod ISSN 2734 – 8482 ISSN – L 2734 – 8482, care cuprinde mai multe categorii și subcategorii: Actualitate, Revista presei, Editorial, Alertă, Eveniment, Utile, Oportunități, Umor, Q&A, Comunicate, Analize de specialitate (grupate pe domenii de activitate antreprenorială), Blog s.a;

A doua activitate importantă este organizarea periodică, lunară și trimestrială, de dezbateri și conferințe pe teme de interes pentru mișcarea patronală română, cu participarea reprezentanților unor instituții ale statului, specialiști ai domeniului, companii interesate de tema de dezbatere, ONG-uri de profil, personalități ale vieții publice, lideri de opinie. În acest sens, seria de conferințe „Dezvoltare și Inovare în afaceri”  ajuns la a cincea ediție;

În fine, Revista Patronatului Român promovează și organizează cursuri și stagii de pregătire profesională pe termen scurt și mediu, pentru meserii deficitare în industria românească, pentru specializări cu valoare adăugată mare precum căi de accesare a granturilor și fondurilor nerambursabile, instituția arbitrajului comercial, alternativă la rezolvarea litigiilor comerciale pe calea justiției, comunicare în afaceri, Personal Branding, s.a.

Revista Patronatului Român se află în relații de parteneriat cu asociații patronale și în relații de colaborare cu mass media economică și financiară centrală și locală. De asemenea are parteneri externi cu interese în mediul de afaceri din România și corespondenți de presă din mai multe state.

Sunt invitați să ni se alăture toți cei care consideră că dezvoltarea României trebuie să fie obiectivul primordial al tuturor celor care sunt preocupați de viața publică, toți decidenții care doresc să ia pulsul mediului de afaceri și să vină în întâmpinarea intereselor celor care construiesc concret economia țării, toți universitarii sau specialiștii care au un cuvânt de spus în cercetarea legată de antreprenoriat și mediul de afaceri, liderii de opinie și jurnaliștii cu preocupări în domeniul economic și financiar. Adică, toți cei care sunt preocupați de „viața cetății” și consideră că au ceva de spus.


Corneliu Calota
Corneliu Calota
Ziarist cu o bogată experiență de radio, televiziune, presă scrisă și online. A desfășurat activități de presă diverse: reporter, corespondent de presă specializat pe problematică europeană și euroatlantică, prezentator de știri de televiziune, editorialist de politică externă, moderator al unor programe de televiziune de prime time, autor al unor documentare tv premiate intern și internațional, autor și producător al unor programe complexe de televiziune. A realizat interviuri cu zeci de personalități de prim rang ale scenei publice românești și străine. A ocupat mai multe funcții de management în industria de televiziune. A fost consilier de stat și purtător de cuvânt al Guvernului României. Este doctor în științe politice, specialitatea Relații Internaționale. Este trainer de Public Speaking și educarea vorbirii (Logopedie). Este cadru didactic asociat la Școala de Studii Politice și Administrative. Pasiunile sale sunt Tehnici de Comunicare, Public Speaking, Relațiile Internaționale și… șahul!

Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...

Despre “Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”, cu...

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 10.00 am,  Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente