joi, iunie 13, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaPrin Divizia A_BEST Kids&Teens, se lansează noi cursuri dinamice, pentru elevii de...

Prin Divizia A_BEST Kids&Teens, se lansează noi cursuri dinamice, pentru elevii de gimnaziu și liceu

Orice părinte ştie cât este de important să dezvolte în mod constant potenţialul creativ al copilului său, mai ales în timpul etapelor esenţiale ale dezvoltării acestuia. “De aproape 15 ani, organizăm cursuri de limbi străine pentru diverse categorii de vârste, inclusiv pentru copii și adolescenți. Studiul limbilor străine este una din cele mai atractive şi în acelaşi timp utile metode prin care aceștia din urmă îşi pot dezvolta abilităţile. Dar, la cererea publicului, am decis să extindem paleta de servicii educaționale ale Diviziei A_BEST Kids& Teens, mergând și spre materiile principale de examen, fie că este vorba despre Evaluarea Națională, Bacalaureat sau Admiterea la facultate. Dorim să oferim elevilor de gimnaziu și liceu încredere în forțele proprii atunci când vine vorba despre probele la limba și literatura română sau matematică, de exemplu.”, a declarat Aura Icodin, Fondator și CEO – A_BEST.

Prin proiectul A_BEST Kids& Teens, se organizează la cerere următoarele cursuri de pregătire online, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă, conform unui orar de comun acord stabilit:

  • Meditații la limba și literatura română;
  • Meditații la matematică;
  • Cursuri de informatică;
  • Cursuri de limbi străine (limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ chineză/ greacă).

Toate cursurile organizate de echipa A_BEST, indiferent de materia vizată, se bazează pe o metodă de învăţare dinamică, conectată la „realitatea” elevilor ce trăiesc într-o eră a tehnologiei. “Timpul copiilor noștri este extrem de prețios. Clasa a V-a, de exemplu, nu se mai întoarce niciodată. Dacă ai pierdut șirul informațiilor, este dificil să recuperezi. Așadar, ne vom asigura că activităţile de la şedinţele de pregătire dedicate atât elevilor de gimnaziu, cât și celor de liceu, sunt adaptate în funcţie de nevoile de învăţare ale cursanților, astfel încât procesul didactic să fie unul realmente eficient. Vom pune în joc toată expertiza acumulată de Echipa A_BEST în zona educațională, în ultimii 15 ani!”, a mai subliniat Aura Icodin.

Structură, organizare, tarife – pentru meditațiile la limba și literatura română, meditațiile la matematică, cursurile de informatică și cursurile de limbi străine pentru elevi de gimnaziu și liceu

  • Perioada de desfăşurare:se stabileşte de comun acord cu viitorii cursanți, în funcţie de disponibilitatea trainerilor şi a sălilor virtuale de curs.
  • Modalitatea de desfășurare: online, pe platforma ZOOM (implică prezența unui trainer dedicat, care va ghida copilul și va crea o experiență de învățare autentică pentru acesta).
  • Orarul: Se stabilește de comun acord, în intervalul orar 8:00 – 20:00, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 – 15.00, şedinţe de 2 ore didactice (adică 100 minute în total), o dată/ de două ori/ de trei ori pe săptămână, inclusiv în zilele de sâmbătă.
  • Structura: 10 ședințe de curs minimum (un modul standard recomandat = 21 ședințe de curs); o ședință de curs = 100 min (2 ore didactice).

Pentru elevii de gimnaziu, la limba și literatura română, respectiv la matematică, se vor organiza constant și simulări ale examenelor de Evaluare Națională, pentru a obișnui elevii cu structura și rigoarea acestora și pentru a identifica evetualele lacune și a le remedia la timp.

Totodată, la limba engleză, franceză și germană, la cerere, se poate studia în vederea participării la orice tip de examen internațional (Cambridge, DELF junior, Goethe-Zertifikat etc).

Detalii aici: https://abest.ro/cursuri-limbi-straine-copii/
https://abest.ro/cursuri-limbi-straine-elevi-liceu/
Înscrieri rapide: 0762.274.914 / office@abest.ro

***

Despre Aura Icodin, CEO și Fondator A_BEST

Cu o experiență managerială de peste 15 ani în domeniul educației și peste 20 de ani dedicați studierii și predării limbilor străine în instituțiile de învățământ publice și private, cariera Aurei ICODIN poate fi rezumată în două cuvinte cheie: educație și antreprenoriat.

Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, Aura deține 2 masterate, unul în Lingvistică Aplicată – profil didactic, obținut la aceeași instituție, și unul în Management Educațional, obținut în cadrul SNSPA. Aura este, de asemenea, coautoare a unor manuale dedicate studiului limbii engleze și franceze și examinator la proba orală pentru Camera de Comerț și Industrie din Londra (LCCI) – English for Business.

În 2008, Aura pornea pe drumul antreprenoriatului, cu scopul de a oferi servicii în domeniul educației la standarde ridicate. Așadar, Aura a pus bazele Centrului de Limbi Străine A_BEST (https://abest.ro/), care este în prezent unul dintre centrele independente de top pentru învățarea limbilor străine de către români și expatriați.


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Director general C.P.ESG.R.

Echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST te provoacă: prinde un loc...

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de aproximativ 15 ani pe piaţa de profil,...

Institutul Bancar Român, curs: Microsoft Excel – VBA (Visual Basic for...

OBIECTIVE: Învățarea limbajului de programare VBA prin utilizarea de exemple practice, cu aplicabilitate imediată la locul de muncă. Veți învăța tehnicile de scriere, testare și depanare...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,929FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro