marți, iulie 23, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiInstitutul Bancar Român, curs: Microsoft Excel – VBA (Visual Basic for Application)

Institutul Bancar Român, curs: Microsoft Excel – VBA (Visual Basic for Application)

OBIECTIVE:
Învățarea limbajului de programare VBA prin utilizarea de exemple practice, cu aplicabilitate imediată la locul de muncă.
Veți învăța tehnicile de scriere, testare și depanare a programelor VBA, veți realiza aplicații automate de calcul, introducere de date cu ajutorul formularelor și centralizare de informații, precum și interogări ale datelor stocate în registrele de calcul.

BENEFICII:
Veţi învăţa: Prezentarea și aprofundarea limbajului de programare VBA (Visual Basic for Applications) pentru realizarea de aplicații funcționale în Microsoft Excel.

CONȚINUT:
Învățarea limbajului de programare VBA prin utilizarea de exemple practice, cu aplicabilitate imediată la locul de muncă. Veți învăța tehnicile de scriere, testare și depanare a programelor VBA, veți realiza aplicații automate de calcul, introducere de date cu ajutorul formularelor și centralizare de informații, precum și interogări ale datelor stocate în registrele de calcul.
Interfața Excel
Tipuri de programe și Instrucţiuni VBA
Colecții de obiecte VBA, Variabile
Afisarea mesajelor in VBA (MsgBox)
Preluarea informaților (InputBox, Application.InputBox)
Structuri repetitive și structuri conditionale, Gestionarea erorilor
Crearea funcțiilor (FUNCTION), a procedurilor de tip eveniment (EVENTS) și a formularelor (USER FORMS)

GRUP ŢINTĂ:
Cursul se adresează persoanelor din departamentele de vănzări, controlling, analiză statistică şi raportare, resurse umane, imobiliare, retail, outsourcing şi persoanelor din toate domeniile de activitate care utilizează programul Microsoft Excel și care doresc să extindă facilitățile standard ale acestui program de calcul prin realizarea de aplicații automatizate utilizate printr-o simplă apăsare de buton.

LOCAȚIE: Cursul se desfăşoară online, pe platforma ZOOM.
PERIOADA: 18, 20, 22, 25 septembrie 2023, orele: 16.00 – 20.00
DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: 14 septembrie 2023
TARIF STANDARD: 1180 lei/participant

LECTOR:
CEZAR BARBU – formator autorizat, cu experiență de peste 20 de ani în livrarea cursurilor pentru domeniul IT, specializat în programele din suita Microsoft Office: Excel, Word, PowerPoint, outlook, Office 365, VBA (Visual Basic for Application), Power BI (Business Intelligence). Deține certificări în domeniul Excel Expert, Word, PowerPoint precum și al Proiectării Asistate de Calculator.

CONTACT: Roxana Ivan – Specialist formare Institutul Bancar Român, 0748 886 839; 0372.394.453, e-mail: roxana.ivan@ibr-rbi.ro
La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB).


Echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST te provoacă: prinde un loc...

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de aproximativ 15 ani pe piaţa de profil,...

Prin Divizia A_BEST Kids&Teens, se lansează noi cursuri dinamice, pentru elevii...

Orice părinte ştie cât este de important să dezvolte în mod constant potenţialul creativ al copilului său, mai ales în timpul etapelor esenţiale ale...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,917FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro