miercuri, iulie 24, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiEchipa Centrului de Limbi Străine A_BEST te provoacă: prinde un loc la...

Echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST te provoacă: prinde un loc la unul dintre cursurile de engleză sau germană din sesiunea septembrie – noiembrie 2023

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de aproximativ 15 ani pe piaţa de profil, anunță organizarea unei noi sesiuni de cursuri deschise de limbi străine, online, cu trainer dedicat, în sistem grupă (6-8 cursanți), în perioada septembrie – octombrie 2023. Crește-ți șansele de a avansa în carieră prin cursurile A_BEST online de limbi străinelecții de engleză sau germană, interactive.

Cum se traduc limbile străine în bani?

Trăim într-un cadru al multilingvismului și multiculturalismului. În această eră a globalizării, cunoașterea limbii engleze, de exemplu, nu mai este de multă vreme doar o opțiune, ci reprezintă o necesitate. Cursurile de limbi străine A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta să îţi dezvolţi vocabularul şi să poţi comunica cu încredere într-o limbă străină, cu superiorii, clienții, furnizorii, colegii de serviciu din alte țări etc Lecţiile de curs sunt interactive şi pun accent pe dezvoltarea fluenţei, pentru ca tu să asimilezi eficient limba străină pe care vrei să o studiezi.

Să știi bine una sau mai multe limbi străine îți oferă clar un mare avantaj din punct de vedere profesional: valoarea ta pe piața muncii crește direct proporțional cu numărul de limbi străine pe care le știi și cu nivelul de cunoaștere a acestora. Implicit va crește și remunerația. Sunt foarte multe companii care iau în considerare limbile străine vorbite de candidați în procesul de recrutare sau în cel de promovare. De aceea, este important să nu îți limitezi cunoștințele de engleză, de exemplu, doar la ce ai învățat în anii de liceu sau facultate și să încerci să progresezi”, a declarat Aura Icodin, Fondatoarea și CEO-ul Centrului de Limbi Străine A_BEST (foto).

De ce cursurile online de limbi străine A_BEST?

Trainerii A_BEST adaptează materialele de lucru domeniului în care activezi, astfel încât să te poţi regăsi în activităţile predate în timpul lecţiilor, fie că este vorba de teme legate de mediul de afaceri, fie de subiecte din viaţa de zi cu zi. Mai mult decât atât, grupele au un număr restrâns de participanţi, pentru ca predarea să fie cât mai eficientă, iar tu să poţi interacţiona cu ceilalţi colegi şi, de ce nu, să îţi faci prieteni noi.

Pe parcursul lecţiilor, trainerii îţi vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluări, şi îţi vor oferi sfaturi astfel încât să capeţi încredere în abilităţile tale de comunicare în limba străină pe care vei alege să o studiezi.

Dezvoltarea unei noi abilități, cum ar fi studiul unei limbi străine este o oportunitate care poate fi valorificată imediat, explorând resursele oferite de mediul virtual.  De altfel, cursurile online nu reprezintă o noutate, ba chiar ele sunt o alternativă la abordarea clasică a studiului în sala de curs, care au avantajul că pot fi accesate de cursanți din orice loc s-ar afla. În plus, trainerii A_BEST mențin gradul înalt de interactivitate a activităților de învățare, funcțiile platformelor online ajutând la acest lucru din punct de vedere didactic, prin posibilitatea de a partaja ecranul, de a utiliza tabla virtuală sau de a crea sondaje live”, a mai declarat Aura Icodin.

Beneficiile cursurilor A_BEST:

Dacă te înscrii la unul din cursurile live, online, pe care A_BEST le organizează în perioada septembrie – noiembrie 2023, ai următoarele beneficii:

  • metodă de predare interactivă (Communicative Language Teaching);
  • orar flexibil: cursurile au loc seara, după programul de lucru standard de birou;
  • cursuri structurate pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;
  • grupe restrânse, pentru eficienţa predării;
  • derulare live, online, pe Zoom, cu utilizarea tehnologiei la maximum în procesul de predare, în beneficiul direct, imediat, al cursanților;
  • traineri cu vocaţie, acreditări internaţionale şi experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte;
  • testarea inițială și materialele de curs în format digital – gratuite. 

Este important de știut și faptul că plata se poate efectua și în rate egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului). În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un discount de 10%.

Calendarele cursurilor online A_BEST de limbi străine, sesiunea septembrie – noiembrie 2023, pot fi accesate aici:

Înscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762 274 914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (https://abest.ro/) este în prezent unul dintre centrele independente de top pentru învățarea limbilor străine de către români și expatriați.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, în cei aproximativ 15 ani de când activează cu succes pe piața de profil, aproximativ 400 de clienți persoane juridice (atât companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse, precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc, multe din Top 300, cât și instituții, ambasade etc), iar în ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 50.000 de ore de cursuri corporate de limbi străine.

Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.
Contact rapid: office@abest.ro, 0762 274 914.


Institutul Bancar Român, curs: Microsoft Excel – VBA (Visual Basic for...

OBIECTIVE: Învățarea limbajului de programare VBA prin utilizarea de exemple practice, cu aplicabilitate imediată la locul de muncă. Veți învăța tehnicile de scriere, testare și depanare...

Prin Divizia A_BEST Kids&Teens, se lansează noi cursuri dinamice, pentru elevii...

Orice părinte ştie cât este de important să dezvolte în mod constant potenţialul creativ al copilului său, mai ales în timpul etapelor esenţiale ale...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,917FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro