sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiPlanul de Rezilienta

Planul de Rezilienta

Conferinta „Strategia economiei romanesti in deceniul care va schimba lumea: Planul de Rezilienta”, moderata de Andreea PAUL, conf.univ.dr. ASE, fondator INACO, va avea loc maine, joi 11.03.2021, evenimentul fiind anuntat cu inscrieri deschise.

Mentionam participarea :
Cristian GHINEA, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene(speech și Q&A)
Cătălin DRULĂ, ministrul Transporturilor și Infrastructurii (tbc)(speech și Q&A)
Ciprian TELEMAN, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării (speech și Q&A)
Ionuț DUMITRU, economist-șef, Raiffeisen Bank,
alaturi de alti speakeri si participanti de top.

Este de luat in seama argumentatia organizatorilor:

Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru care România poate atrage peste 30 miliarde de euro – în plus față de alocările de la bugetul multianual al UE – a fost pus în dezbatere publică la începutul lunii februarie.

  • Proiectele care pot fi incluse în acest document au șansa să aducă schimbarea reală în România, să propună reforme și modernizare.
  • Aceste săptămâni de dezbateri au adus pe masă obiecțiile, propunerile noi și controversele privind prioritățile, pentru redesenarea lui și limpezirea până la forma finală după care va fi implementat.

Autorități, consultanți, experți și, firește, jucători de calibru din economia reală vor încerca să identifice numitorul comun al abordărilor și să stabilească direcțiile fezabile de acțiune, astfel încât proiectele să depășească stadiul de simple dorințe teoretice.

Informatii preluate din articolul: https://cursdeguvernare.ro/inscrieri-deschise-conferinta-strategia-economiei-romanesti-in-deceniul-care-va-schimba-lumea-planul-de-rezilienta.html


Impactul AI în transformarea de business și educația de afaceri

Centrul de Limbi Străine A_BEST și Revista Patronatului Român propun mediului de afaceri un nou format de eveniment business integrat în proiectul de comunicare...

Un eveniment dedicat media, marketing & PR

Consiliul Patronatelor ESG din România și-a propus să creeze cadrul organizatoric pentru facilitarea dezvoltării afacerilor și a sprijinului reciproc între membri. Organizarea de evenimente...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,930FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro