sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presa“Inimi Generoase - Gala Brazilor de Crăciun”, proiect finalizat: au fost...

“Inimi Generoase – Gala Brazilor de Crăciun”, proiect finalizat: au fost inaugurate și ultimele două terenuri de sport

În decembrie 2023, în cadrul evenimentului de excepție “Inimi Generoase – Gala Brazilor de Crăciun”, organizat de Asociația Caravana Fericirii, BCR și CCINA Constanța, a fost adunată suma de 100.000 de euro, fonduri dedicate realizării unor investiții în domeniul educației.

La aproape patru luni de la acel moment, proiectul s-a concretizat, fiind definitivată construirea și dotarea a patru terenuri de sport sintetice destinate elevilor.

Cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean și în colaborare cu directorii școlilor selecționate, au fost nominalizate patru unități de învățământ constănțene (terenurile fiind puse la dispozitie de către Primăria Constanța), școli în care nu existau spații amenajate pentru desfășurtarea activităților didactice sportive.

Inaugurarea terenurilor s-a desfășurat în două etape, în martie derulându-se prima, pentru Școala Gimnazială Nr.17 “Ion Minulescu” și pentru Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”.

În cursul zilei de astăzi, 10 aprilie, a avut loc cea de-a doua etapă, în cadrul căreia au fost inaugurate terenurile de sport din alte două unități de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” și Școala Gimnaziala Nr.38 “Dimitrie Cantemir”.

La acțiunea de inaugurare, alături de directorii celor două școli, a fost prezentă atât conducerea Inspectoratului Județean Constanța, prin Sorin Mihai, Inspector Școlar General și Loredana Manolache, Inspector Școlar General Adjunct, cât și o parte dintre sponsorii care au contribuit la strângerea fondurilor necesare realizării proiectului –  ROSINAV SRL, COMVEX SA, PHOENIX LOGISTICS SOLUTIONS SRL, MARGO JUNGLE.

Organizatorii proiectului reiterează mulțumirile adresate tuturor sponsorilor implicați, care au contribuit – fiecare în parte și toți împreună – la strângerea sumei necesare realizării obiectivelor urmărite.

Pe lângă toți sponsorii care au donat în cadrul proiectului “Inimi Generoase – Gala Brazilor de Crăciun”, la licitația de brazi au contribuit decisiv pentru strângerea  impresionantei sume de 100.000 de euro, reprezentanți ai mediului de business privat: BANCA COMERCIALA ROMÂNĂ, CROMEET, EASTSHIP PROJECTS, MARIA SHIPPING AGENCY, ROSINAV, TRANSGUARD SECURITY, SMART CONTROL, DISAN CONSTRUCT, COMVEX, AGROBRAVA, PHOENIX LOGISTICS SOLUTIONS, MARGO JUNGLE, omul de afaceri LIVIU GHEBAUR.

Nvidia conduce revoluția industrială a inteligenței artificiale

Există o poveste legată de goana după aur din California, cum că doar câțiva căutători norocoși s-au îmbogățit, însă adevărul e că au existat...

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro